Paul'un Peter hakkında söyledikleri, Peter'den çok Paul'u tanımamızı sağlar -Spinoza |
|
||||||||||
|
Seytana sattim ruhumu bu gece, kork benden Bu gece ansizin gelecegim yanina Sasiracaksin, okadar ümitsizsinki benden yana Titreyeceksin…yanislarinin sicakligi vuracak yüzüme Yanaklarima konacak kahpe bir gülümseme Her cirpinisinda zevk alacagim Korkacaksin…. gözelrimde gördüklerinden Belkide ilk kez erkekliginde aciz kalacaksin Gülecegim sana…. Önce dudaklarimi dokunduracagim kulagina Bir seyler fisildarken sana, tüylerinin dansini izleyecegim Bu gece seytana sattim ruhumu Beni tanidigina pisman olacaksin Vücüdüm vücüdüna karasiz bir sekilde yanastiginda Düsünemiyorum neler olacak Ben atacagim her adimi, kulagina bir kac saniye önce Fisildayacagim Ne aydinlik, neden karnaliktasin Acaba hayalmi diye, basini salladiginda Dudaklarindaki sicak buseyle kendine geleceksin Ben dedimya seytana sattim ruhumu Sabahlara dek süreccek bir mucizeye imza atacagiz seninle Vücüdündaki her zerren sirilsiklam ... Ah keske ellerim bagli olmsayadi diyeceksin Vücüdünda dolsamadigimiz yer kalmayacak Her noktayya zirve gibi dokunacagiz Askla, tutkuyla, zevkle Sesler deyil iniltiler saracak sessizliginimizi Ve sen sabahlara dek, nefes bile alamiyacaksin Dedimya seytana sattim bu gece ruhumu Ansizin kapini calacagim Titreyeceksin. Cildiracaksin, inanmayacaksin Hic tatmadigin bir duyguyu yasayacak ve yasatacaksin Doyumsuzlugun hazzina ererken, yetememenin sancisini cekeceksin Bir ömürü bir geceye sigdirmak nasil gösterecegim sana O gece siyahlar beyaz olacak icinde Terinde kaybedeceksin hicligini Hayatin parmaklarimin ucunda oldugunu, yasmanin dudaklarimda bittigini göreceksin Tutku ne terin terime karistiginda anlayacaksin Sabret sevgilim gelcegim bir gece Sen ummadgin bir anda ben gelecegim sana Seytana satmisim ya ruhumu, seytanin kizi kim anlyacaksin
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © Gülbahar Okumus, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |