"İşimden büyük tat aldığımı söylemeliyim." -John Steinbeck |
|
||||||||||
|
İlk anki yüreğe işleyen bir tebessüm Her kelimesi aklıma tek tek kazınmış Adımın peşine takılan soyadım gibi Ben seni iki kelime anlamıyla seviyorum... Yüzüme değen o kahve gözlerinle İçime gömdüğüm topraksız utangaçlığım Rüyalarımı esir alan hayalinle Ne desem kendime fayda etmez Ben seni uzaktan uzağa seviyorum... Haberin olmadan,konuşamadan gizli gizli Yaşanmışlığın hepsini bir kenara bırakıp Senin bıraktığın yaraları senle sararak Ölümü tek bir nefese sıkıştırıp Ben seni yokolmuşluğumla seviyorum... On bir senelik evladım tadında Hergün özenle büyütüyorum sevdanı Gittin ya geri dönmezsin biliyorum Olsun dönmesende on ikisine yürüyor bir çocuk Ben seni yokluğunda varmışsın gibi seviyorum...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © kerem yüce, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |