İçine koyabileceğin bir karanlığın olmadan, bir ışığın olamaz. -Arlo Guthrie |
|
||||||||||
|
Ve bir parça ben Yani varlığımızla beraber vuslat bahçesine girdiğimiz o mesut an. Yeniden diyorum Kara kız Yeniden--- el ele, göz göze Sonsuz bir saadet diyorum sıcak bir yuva ve iki çocuk geleceğin hünerli ellerinde Memleket gibi bir bütün Baştan ayağa tek ses Ve hürriyeti sevdanın yani varlığımızla beraber. Biliyor musun Ne güzel bir kadınsın İnce beyaz vücudunla. kara kız diyordum ya daha yeni yani saçların ve gözlerin bendeki asıl yerin. Sus... Gayrısız olsun sevmek Sevilmek gibi apansız. muhtemel değil ayrı yaşamak billur dudaklarından ötede. Bilirsin şairim Yani sevda işçiyim amele pazarında Düşün... Sana satılmış bir şair Yüce "Allah" tarafından. Seni sevmişim sonra Yaşamak demişim Ölene kadar el ele, göz göze... Ve bir karanfil Bir buse koymuşum gönlüne Yeniden yazmak gibi sevdanın kitabını. Yani varlığımızla beraber aynı yolda bir tren gülüm. Ve her mısrada Yıldızlı bir uykuya dalmak Keman sesinin derinliğinde Kıyı teknelerinin yalnız kaldığı vakit. Düşün... O her şey' den vehim O mukaddes anı düşün tıpkı benim seni düşündüğüm gibi Kesintisiz ve zamansız. Hüseyin Yağmur.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © HÜSEYİN YAĞMUR, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |