Öküzün rengini dışında, insanın rengini içinde ara. -Mevlânâ |
|
||||||||||
|
Hem duman olmuşum, hem fikrim darda Gece gündüz demez, aklım hep yarda Gel canıma sevdam, tek ilaç sensin Hep o korku vardır, içim cız eder Gaiplerden bir ses artık vakit der En çok korktuğumda gece olması Sensiz her anıma hüzün dolması Her gece çıldırıp, saçım yolması Gel canıma sevdam, gündüzüm sensin Karanlığa köle, hüzne kardeşim Çıldırmaktan öte seni sevmişim Evet günler geçer, ama alev kor Geçmez geceleri gel de bana sor Gözlerim okyanus, göz altlarım mor Gel canıma sevdam, bu ateş sönsün Ateşi hiç bilmem, yakan gözlerin Ölsemde hiç bitmez kalbimde yerin Gözler semadadır,dilim adında Ruhum joplanmakta aşk meydanında Ateş serin kalır aşk yangınımda Gel canıma sevdam, ruhum okşansın Mecnun sevdaları komedi bana Tek umut kalmadı sevdandan yana Tek gerçek bilirim, bu hayat yalan Bana firak düşer senden tek kalan Birde gözler vardı, kalbimi çalan Gel canıma sevdam,tek gerçek sensin Ölümde kaldırmaz, bu azap bitmez Bendeki bu sevdan ne yapsam gitmez Sevdan ne yaşamak,ne yaşamamak Ne kefene sarmak nede sarılmak Aynı şeymiolmak,yada olmamak Gel canıma sevdam,tezatlar bitsin İkilemde kaldım en yakın ölmek Ama hiç istemem sensiz gömülmek Gece karabasan sevmek gerilim Sen bir adım gelsen koşar gelirim Her şeyi terk eder tek sen bilirim Gel canıma sevdam, korku ırasın Seviyorum seni nefret etsende Ölürüm bu gece sen bilmesende
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © AFY, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |