Geri Dön

BEN DAHİL TÜM İSTANBUL SEVENLERİNEE..AHH İSTANBUL BÜYÜYORUM SENİNLEE..

yazı resim

Gelme sakın!Gideceksin yine çünkü biliyorum.Bunu bile bile kabul edemem gelişini.Gelirsen kışım bahar,yangınım kor,gözyaşım buhar olacak biliyorum.Ama yine gideceksin neye yarayacak o zaman?Kaldırabilir miyim sanıyorsun bunu bi kez daha?Ya da kabuk tutmaya yüz tutmuş yaramın tekrar kanamayacağının garantisi var mı?Sanma,hiçbişey yapma,sadece geri dön.Sessizce gelip sessizce gittiğin gibi yine aynı sessizlikte yolu tamamlamadan geri dön.Geri dön ki bu yara yeniden kanamasın,geri dön ki bana bi kere daha umut bağlatmayasın.Bu yol karanlık artık bizim için:bu yol tozlu,çakıl taşlarıyla dolu,keskin virajlı,uçurumlarla dolu.. Ahh sewdiğim!Ne iyi olurdu gelseydin..Yıldızlarımla haber gönderirdim yine sana konuşamadığımız vakitler.Meleklerimiz başucumuzda beklerlerdi ellerimizi kavuşturabilmemiz için.Dua ederdik yine Allah'a hiç ayrılmayalım diye.Sonra sen elimi tutmaya çalısırdın,tutamazdın..Gökyüzü derinliğine alırdı bizi.Birbirimize bakar gözlerimiz konuşurdu.Dillerimiz lal olurdu işte o an.Benim gözlerim nemlenirdi,senin güzel ellerin akan o iki damla yaşı silerdi.Sonra fondaki müzik haykırırdı: "Ne vakit gelsen aklıma bir yıldız düşer içime,seni görürüm o anda yağar yağmur avucuma..Gidersen doğmaz güneşim.." Biz de kapılıp söylerdik şarkıyı bağıra bağıra..Bizi tanıştıran yıldızlı İstanbul'u ayaklarımızın altına ala ala.. Ne güzel İstanbul değil mi?Ahh.. İstanbul güzel olmasına güzel ama o çok konuşulan büyüsü yok mu?İste asıl o,o güzelliği yerle bir eden..Ahh İstanbul canım İstanbul..Sen verdin bana yarimi,yine sen aldın..Ellerimi bomboş bıraktın.Hiç tutamadığım o elleri benden ayırdın.Kalbimi gökyüzüne bulut diye dağıttın..Parça parça yaptın..Baharımı kışa,kor olmuş ateşi yangına çevirdin.Buhar olmuş gözyaşımı tekrar gözlerime doldurdun..Ne istedin be İstanbul?Reva mıydı bunca çektiklerimiz?Aylardan Eylül,günlerden perşembe,yer yine İstanbul..Ve ben hüzünlü..Ve ben gözü yaşlı..Ve ben eksik..Ve ben biraz sen..Ve ben sensiz..Geri dön..İstanbul bizi yakar sevdiğim İstanbul bizi yakarr..

BEN DAHİL TÜM İSTANBUL SEVENLERİNEE..AHH İSTANBUL BÜYÜYORUM SENİNLEE..

Başa Dön