Rüya Aşkları
Sevmek demek iki insanın başka hikayelerde kendi hikayelerini yaşamak olduğuna inanırdım halada inanmaktayım..Düşlerimde sevgilim gelir sabah pencereyi açtığımda rüzgar saçımı yüzümü okşar ben aşkı kalbime işlerim...sonra insanların hayatlarına girer çıkarım..oda baska bir hayattadır hatta baska zamanlardayızdır ama geceleri ve şafak vaktinde ruhumuz dans eder.Sonsuz mavilikte uçar gider ne beden kalır ne bir sözcğk çünkü hikayeler yaşanırken lal olup susmak gerek..Aşk yapıcagını yapar..
Bir gece ölümü gördüm sonra gelip elimi tutmadın rüzgarıma kavuşamadım..sabah kendi cinayetidu ben gitmiştim sen yoktun..
Duvarlara yaslandım nefes alamadım sen yoktun ve ben düştüm her yanım parçalandı kanadım..sonra duydum ki gitmemişsin izliyormussun rüyana gec geldiğim için kızmıssın ..melegime gitmişsin..ve hep sevgiyle kalmalıymısız kanamadan..
Hikaye hep devam etmiş..sonsuz dansta..
Rüyalarım
Her şey hissetmekle başlar her sabah yine uyandığımız yerden başlarda geceler de iki hayat yaşanır..bir rüyalar birde sevdalar yüklüdür geceye..tüm cinayetler gece yaşanır ama benim hep sabahlarıdrı cinayetim aşkım ölümüm.