..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bildiðim tek þey, ben bir Marksist deðilim. -Karl Marx
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Eleþtiri > Politik Olaylar ve Görüþler > Levent Ölçer




27 Mart 2010
Onun Adý Vatana Ýhanet  
AKEPE Anayasasýna HAYIR. Atýþ serbest!

Levent Ölçer


Kusmuk gibi defalarca kusup defalarca millete yediriyorlar bu pisliði.. Mazlummuþ.. Kolunda altýn saat, altýnda 4 tane son model makam otosu, dokunulmazlýk, sekreter, danýþmanlar, korumalar, 9000 lira maaþ, süper emeklilik, beleþ yemek, beleþ hastane.. Yedi sülalesini zengin etmeceler.. Bunlar mý mazlum ulan!? Bunlar mazlum silen..


:ADDI:
AKEPE..

Son bir yýldýr ne zaman "vatan haini" lafýný duysam aklýma AKEPE geliyor.. Eski adý DTP þimdiki adý BDP olan bir kardeþleri de var bunlarýn, ama AKEPE daha tehlikeli..

"Beni dostlarýmdan koruyun, düþmanlarýmla baþa çýkabilirim," demiþ akýllý birisi..

BDP (ya da eski adýyla DTP-APO'nun partisi.. ) PKK'nýn açýk açýk siyasi kanadý, ne olduðu belli. Ama kardeþi AKEPE öyle mi..

AKEPE kuzu postunda bir SIRTLAN..

Sýrtlan hayvaný aslýnda týrsak bir hayvandýr.. Tek baþýna ancak kendinden küçük ve zayýflarý, körpe yeni doðmuþlarý, yaþlý ve hastalarý, yaralý ve sakatlarý gözü keser.. Ancak þöyle 15-25 tanesi bir araya geldi mi bu sýrtlan sürüsü ASLANlarý bile kovalayýp parçalayabilir.. Böyle kalleþ, böyle namert bi yaratýktýr bu hayvanlar aleminin HAYDUTU..

Kendilerine sorsan AKEPE çok müslüman(!) bir parti. Heralde bunun anlamý diðerleri KAFÝR ve dinsiz demek oluyor..

Peki bu müslüman parti neler yapmýþ bu caným müslüman ülkemizde? Gelin bir hatýrlayalým bu mübarek insan(!), bu Son Osmanlý Padiþahý özentisi Recep ve onun bir dediðini iki etmeyen sadýk köleleri neler yaptý..

Zaman bütün acýlarýn ilacý sözü boþ deðildir. Ýnsan zihni kötü anýlarý silikleþtirip unutmaya ve onlarýn insana verdiði acýyý yok etmeye meyillidir. Bu hem iyi hem de kötüdür. Ýyidir çünkü hayata bu sayede devam edebiliriz. Kötüdür çünkü acýlardan ders alýp güçlenmezsek tarih tekerrür eder.

Bakar körlerin rahat okumasý ve taþ kafalara iþlemesi için maddeler halinde bir göz atalým, AKEPE bize neleri yaþattý.. Recep ne gibi inciler döktürdü.. ("Seninle Ýlk Defa.." baþlýðýyla paylaþtýðým yazýdan destekle.)

1.Anayasa'yý AKEPElileþtirme çabasýnda destek almak için "APO'ya af ve bölücülüðe serbestlik, partisine para yardýmý" isteyen BDP ile pazarlýklara baþladýlar. Terörist APO'dan bile medet umuyorlar. AKEPE içinde hiç mi vatan millet seven kalmadý diye düþünmeden edemiyorum. Hepiniz niye suspus oldunuz? Bu kadar mý çürüdü ruhunuz? Siz bu vatanýn evladý deðil misiniz? Bu vatana gönül verdik diyenler teröristlerle pazarlýk eden bir partiye nasýl hala milletvekili olarak sadýk kalýyor? Ben milliyetçiyim diye býyýk uzatmýþ Kürþat Tüzmen nasýl hala "Ben AKEPE sevdalýsýyým" diyebiliyor? Þehitlerin kaný daðlarda dururken ve APO hala bölücülük yaparken bu hükümet nasýl olur da kalkýp APO'nun partisinden Anayasa deðiþikliði için destek isteyebilir? Hepiniz mi ruhlarýnýzý þeytana sattýnýz?
2.Türk Silahlý Kuvvetlerine karþý yürütülen karalama kampanyasýnda AKEPE Hükümetinin en ön safta olduðunu saðýrlar ve körler bile farketti. Bir yandan yurdumun sýnýrlarýný bekleyen, daðlarda PKKlý bölücü terörist ile çarpýþan kahraman askerler, uydurma deliller ve yasaya aykýrý uygulamalarla adi suçlu muamelesiyle zindana atýldý.. Öte yandan medyanýn allý güllü motorlarý ve dönek-yýlýþýk-yalaka-týrsak "sanatçý-yazar-sinemacý" tayfalarý ile PKK'ya AF getirecek açýlým için hala olmayacak duaya amin edilmeye çalýþýlýyor.
3."TSK Ýç Hizmet Kanunu 35. Madde; Silahlý Kuvvetlerin vazifesi; Türk yurdunu ve Anayasa ile tayin edilmiþ olan Türkiye Cumhuriyetini kollamak ve korumaktýr." Þimdi Allah aþkýna bana söyleyin, hangi TÜRK evladý bu maddeden rahatsýzlýk duyar? AB, ABD ve Türkiye'nin pusuda bekleyen bütün düþmanlarý bu maddeden rahatsýz. Tesadüfe bakýn ki bu maddeden hükümet-AKEPE de rahatsýz.. Bunu da kaldýrmaya çalýþýyorlar.
4.Türkiye'yi seven bir Baþbakan'ýn komþumuz Irak'ýn haline bakýp Ordusuna her Allah'ýn günü þükretmesi gerekirken, bizim Baþbakan Ordu üzerinden belden aþaðý vurarak siyaset yaparak EKONOMÝdeki beceriksizliklerinin ve partisinin bulaþtýðý kanunsuzluklarýn üzerini örtmeye çalýþýyor.. Seçimlere kadar kavga edip herkese baðýrarak gürültüyle-çamura yatarak kendini çirkeflikle savunuyor. Biliyor ki 8 senede yaptýðý tek doðru iþ, tek hayýrlý icraat yok.. Recep biliyor ki karnesindeki bütün notlar ZAYIF.. Recep biliyor ki SINIFTA KALDI.. Bunu saklama derdinde Recep.
5.80 yýllýk Cumhuriyet tarihinde yapýlan borç toplamýndan daha fazlasýný 7 buçuk yýl içinde yaptýlar. Türkçesi 80 yýllýk borç toplamýný 2'ye katladýlar. Ve ortada %15'leri aþan bir iþsizlik rakamý var. Bu para nerde?
6.AKEPE rakamlarý iþsizliði çok düþük gösteriyor çünkü "millet iþ aramýyor" lafýna sýðýnýyor. Ýþ bulma umudu bittiyse ne olacak? 3 yýldýr iþ arayýp da bulamayan birisi iþ aramayý býrakýrsa kimsenin bu adama kýzmaya hakký yok. Her kapýdan geri çevrilen, sigortasýz-yarý aç-yarýn kovulmayacaðýnýn garantisi olmadan çalýþtýrýlan ve sonunda yine daha ucuz birisi gelince kovulan bir gencin ruhu iþsizliði ne kadar kaldýrabilir? A.. k.. demez mi bu adam? Nerde bu devlet? Devlet mi besleyecek herkesi lafýný geçin, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasý der ki "Türkiye Sosyal bir devlettir". Bu ne demek? Devlet vatandaþýna iþ imkaný yaratmak-iþ imkaný yaratýlmasýný teþvik etmek zorunda. Özelleþtirmelerde halk yararý, istihdam gibi konular DEVLETÝN KAR etmesinden çok daha önemlidir. Devlet Tüccar deðildir. Devlet vatandaþ için vardýr. Vatandaþ olmazsa devlet de olmaz. Hükümetin görevi devletin devamýný saðlamaktýr yani HALKA HÝZMET etmektir. Hükümet kar etmeye deðil halka hizmet etmeye odaklanmak zorundadýr. Devletin tanýmýný bilmeyenler açsýn okusun. Duydun mu Recep? Git Recep Git. Oku Recep Oku. (bizimkisi ancak milletin canýna okumayý biliyor)
7.Ekonomi büyüyormuþ.. Ekonomi büyürken iþsizlik artýyor. Yani zenginlik artarken çalýþanlar iþlerini kaybediyor. Her sene iþ gücüne katýlan gençleri saymýyoruz bile daha.. Bu nasýl iþ? Ekonomi nasýl büyüyor ve bu esnada istihdam nasýl azalýyor? Bu sihirli formülü yaratan AKEPE..
8.AK bir Parti olma iddiasý taþýmalarýna raðmen (sütten çýkmýþ ak kaþýklar, güleyim bari..) haklarýndaki aðýr dolandýrýcýlýk, üçkaðýtçýlýk, kalpazanlýk, adam öldürme-yaralama, yolsuzluk gibi suçlardan aklanmayý göze alamýyorlar. Dokunulmazlýk arkasýna saklanýyorlar.
9.Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan seçimler öncesinde Deniz Baykal ile birlikte Uður Dündar'ýn sunduðu bir münazarada konuþmuþtu. Ýki lider de "Dokunulmazlýklar kalkacak" demiþti. Hatta Recep, "ilk yapacaðýmýz iþ dokunulmazlýklarý hemen kaaldýrmak olacak" demiþti. Birisi o kayýtlarý arþivden çýkarsýn da haberlerde lütfen yayýnlasýn. Adamýmýz kimmiþ hatýrlamakta fayda var. Bizim burda aðýzdan çýkan söz deðerlidir. Adamýn kýymetini sözünü tutmasý belirler. Söz vermek baþka þey vermeye benzemez. Recep, kalýbýnýn adamý ol. Ýstediðin yasayý çýkartýyorsun, bak muhalefet de sana "haydi yapalým" diyor, niye kaldýrmýyorsun dokunulmazlýðý.. Atla deve deðil; Milletvekili dokunulmazlýðýný düzenleyen maddeye ilave yapacaksýn. Tek cümle; "Dokunulmazlýk Meclis Kürsüsü ile sýnýrlýdýr." Gözün yemiyor mu Recep? Senin hakkýnda da kalpazanlýk suçlamasý var. Niye kendini aklamýyorsun Recep? Ben bir ülkenin Baþbakaný olsam ve hakkýmda "kalpazanlýk" gibi bir suçlama olsa kafamý bir gün yastýða huzurlu koyamam, sen ne geniþ adamsýn böyle Recep..
10.Yunan kilise bankasý bu müslümanlarýn zamanýnda ülkemizde-Türkiye'de banka satýn aldý.
11." Tezkere geçmezse memura maaþ ödeyemeyiz" diye tehdit ettiler milleti.
12.Tezkere ret edilmesine raðmen Dýþ Ýþleri Bakanlýðý genelgesi ile silahlar Türkiye üzerinden geçti.
13.Baþbakan ve Dýþiþleri Bakaný, islamiyeti yok etmeye yemin eden bir Papa'nýn heykeli önünde fotoðraf çektirdi.
14.Baþbakan " Toprak satýlýyorsa alýp götürmüyorlar ya" dedi.
15.Bir cami kiliseye çevrildi.
16.Kilise ve havralar imar planýnda yer aldý.
17.Baþbakan Yahudi düþünce kuruluþundan " Üstün Cesaret Ödülü" aldý.
18.Türk askerinin baþýna ABD güçlerince çuval geçirildi.
19.Baþbakan " bir dönem dini kullandýk" dedi.
20.Petrol kanunu ile yabancýlara 50 yýllýk imtiyaz verildi.
21.Yabancý rantiyecilere vergi muafiyeti tanýndý.
22.Ýetiþim sektörünün tamamý yabancýlarýn eline geçti.
23.Domuz, kesimlik hayvanlar arasýna alýndý.
24.Baþbakan Ýslam dünyasýnýn sýnýrlarýný deðiþtirecek BOP'un eþ baþkaný oldu.
25.Baþbakan Müslüman topraklarýný iþgal eden ABD askerlerinin evlerine sað salim dönmeleri için dua ettiðini açýkladý.
26.Baþbakan Türkiye'yi pazarladýðýný açýkça itiraf etti.
27.Baþbakan çiftçilere " Gözünü toprak doyursun" dedi.
28.Zina suç olmaktan çýktý.
29.Baþbakan " Borç yiðidin kamçýsýdýr" diyerek borçlanmayý bir baþarý olarak gösterdi.
30.Enflasyon % 10 artarken pancar fiyatlarý 99 kuruþtan 88 kuruþa indi.
31.Baþbakan Danýþmaný Amerikalýlara Baþbakan için "Bu adamý kullanýn, onu rogara süpürmeyin " dedi.
32.Türkiye Cumhuriyeti'nin Cumhurbaþkaný misafir olarak gelen bir kralýn ayaðýna gitti. Hem de 10 Kasým günü...
33.Recep "hem laik hem müslüman olunmaz" dedi. Atatürkçüleri kafirlikle-dinsizlikle itham etti.
34.Recep "Demokrasi bizim için asla bir amaç deðildir, bir araçtýr" dedi.
35.Baþbakan bir Çiftçiye "Ananý da al git" dedi
36.Baþbakan tuttu Askerlik yan gelip yatma yeri deðildir dedi.
37.Baþbakan oðlunun 300 metrelik gemisine gemicik dedi.
38.Bir bakan Tekel iþçilerine MERHAMET(!) etmemiz hataydý dedi..
39.Baþbakan için þükür namazý kýlýnmasý gerektiðini söyleyen AKEPEliler çýktý.
40.Baþbakanýn bir peygamber olduðunu söyleyen AKEPEliler çýktý..
41.Mayýnlý araziler bir gürültüyle Ýsraillilere satýlmak istendi ama sonra tepkiler artýnca ses kesildi.
42.Adalet Bakaný "baðýmsýz adalet iyi deðildir-tehlikelidir," dedi.
43.AKEPElilerde biri "Onlar bizi fiþlediler þimdi biz de onlarý fiþliyoruz" diye laiklere laf attý.
44.Bir diðer AKEPEli "AKEPE'yi sevmeyen kaný bozuktur" dedi.
45.AKEPElilerin Diyanet iþlerinden onaylý bir kitapçýðýnda "Tayyip'i üzmek Allah'ý üzmektir" dendi.
46.Baþbakan'ýn iþadamý Remzi Gür'den Amerika'daki kýzýna para göndermesini (bi 25 gönderin diyor.. 25 bin lira mý? 25 bin dolar mý? 25 kuruþ olmadýðý kesin..) istediði bir kaset ortaya çýktý. Ama medyada çok az kiþi yayýnlamaya cesaret edebildi.
47.Baþbakan TMSF aracýðýyla ülkedeki belli baþlý gazetelerin üzerine kara bulut gibi çöktü.
48.PKKlýlarýn ayaðýna düzmece mahkeme gitti.
49."Piþman deðilim" diyen PKK'lýya piþmanlýk yasasý ile af getirildi.
50.Bunlarýn zamanýnda Polis aldýðý emir gereði kendi Karakollarýna saldýranlarý seyrederken þehit analarýný ve gazileri Türk bayraðý taþýyor diye yaka paça etti.
51.Ermenistan açýlýmý yapacaz diye Ermenistan maçýna Azeri Bayraðýnýn sokulmasýný yasakladýlar.
52.Bunlarýn zamanýnda, Avrupa'lýlar birbiri ardýna, Türkleri Ermeni Soykýrýmcýsý olarak resmen yasalarýnda damgaladý.
53.Devletin yeni barajlarý maliyetinin yarý fiyatýna özel sektöre satýldý. Dahice satýþa kimin onay verdiði meçhul..
54.Recep kalktý APO'ya SAYIN, þehitlere KELLE dedi..
55.Kürt Açýlýmý yapmak için yola çýktýlar bir baktýk "APO'ya af, teröristlere af, Güneydoðuya özerklik, Türk bayraklarýný kaldýrýn, Kürtçe konuþun, Ne mutlu Türküm diyene demeyin" diye TERÖR propagandasý ve bölcülük yapýlýyor. ADAMLAR BÖLÜCÜLÜK YAPIYOR.
56.Bir baktýk ki AKEPE en hýzlý APOcularla yarýþacak kadar DTPleþmiþ.. Bunu da gayet iyi hazmetmiþ.
57.Anayasa deðiþikliði pakedinde millete ve yargýya rüþvetlik bir iki maddenin yanýndaki diðer maddeler "ÞEKERLE KARIÞTIRILMIÞ ZEHÝR" gibi.. KABUL EDÝLEMEZ maddeler. Bunlar adaleti ele geçirmeyi ve yargýçlarý kendi adamlarýndan seçmeyi kafaya koymuþ..
58.Van'daki Akdamar adasýnda bulunan tarihi kilisede yýlda bir defa Ermenilerin ayin yapmasý için izin verildi. Ayný Ermeniler bizim topraklarýmýzý Anayasalarýnda kendi topraklarý olarak gösteriyor, Azerbaycan topraðýnda iþgalci olarak buluyor, Azerilerin katliamýnýn kanýný ellinde taþýyor, Türkleri bütün dünyaya soykýrýmcý eli kanlý kasaplar olarak ilan ediyor.. Biz de Ermeni açýlýmý yapýyoruz-sýnýrýmýzý Ermenilere açýyoruz.. AKEPE bütün Türk düþmanlarý ile yataða girmeyi marifet sayýyor.
59.Baþbakan tarafýnda bütün personeli tek tek ve bizzat seçilen TÝB (Telekomünikasyon Ýletiþim Baþkanlýðý- Hitlerin Gestaposu gibi korku-terör estiren ve bütün Türkiye'yi paranoyak yapan kurum..) Baþkaný "Yargýtay'ý dinlemedik" diye açýklama yaptýktan 3 gün sonra Yargýtay'ýn 3 ay boyunca dinlendiði ortaya çýktý. Bu adam hala yerinde ve TÝB hala korku saçýyor. Yasaya aykýrý dinlemeler hala yasaya aykýrý biçimde delil sayýlýyor.. Hukuk Guguk ediliyor.
60.AKEPE Deniz Feneri denilen ve aslýnda Keriz Feneri'ne dönüþen kuruluþun önünde koca bir kalkan kurdu ve bunlarýn yöneticilerinin sorgulaanmasýna-soruþturulmasýna, bu konuda basýnda haber yapýlmasýna engel oldu. Yasak getirdi. Almanya Adaleti kendi ülkesindeki 100 yýlýn en büyük dolandýrýcýlýðý olarak nitelediði olayda Türk Hükümetinden destek almadýðýný ve Türk tarafýnýn ipe un serdiðini ifade etti. Adalet Bakanlarý Deniz Feneri sanýklarýnýn önünde siper gibi duruyor.
61.Ýslami-Yeþil Sermaye olarak da anýlan AKEPE'ye yakýn iþadamlarý servetlerine servet katarken bu servetlerin büyük bölümü þaibeli ihale ve kredilerle þaibeli özelleþtirmelerden geliyor. Eþ dost ve yandaþlara yapýlan kýyaklar dinlemelere hatta belgelere takýlýyor. Görüyoruz ki rüþvetin belgesi de taksiti de hatta kredi kartýna peþin indirimi de oluyor..
62.Zengin daha zengin olurken yoksulluk ve iþsizlik her geçen gün daha da artýyor. Hükümete ve baþbakana sorarsan iþler yolunda-Türkiye çok iyiye gidiyor. Peki bu vatandaþlar niye sapýr sapýr damlardan atlýyor? Niye cinnetler arttý? Niye insanlar çareyi antidepresan ilaçlarýnda ya da kafaya sýkmakta buluyor?
63.Baþbakan paranýn dini yoktur dedi.
64.Bu parti döneminde pýrlanta ve altýndan KDV alýmý kaldýrýldý. Zengine kýyak fakire kazýk çekildi. Oyunu yoksullardan alan AKEPE yoksullarý patronlara yem etti. Ýþçi, memur, emekli, çiftçi vergi ödemekten gýrtlaðýna kadar borca batarken zenginler karlarýna kar kattý. Bankalar köþeyi döndü.
65.Saðlýk reformu ellerinde patladý. Ýlk baþta iyi gibi görülen düzenlemeler sadece göz boyamaya dönük ve içi boþ-temelsiz çýktý. Bütün maliyet yine hastalarýn üzerine yýkýldý. Ýlaç bulunmaz oldu. Kuyruklarýn sonu gelmez oldu.
66.Roman açýlýmý dediler. Sulukule'yi yýkýp yerlerinden ettikleri Romanlara verilen binalar dökülüyor. Þehir dýþýna atýlan Romanlarýn konutlarýna otobüs hattý bile verilmedi. Ama Roman Açýlýmýna parayla taaa 6 saatlik yoldan otobüslerle Roman taþýdýlar. Bu yolcuðunun parasýnýn Fakirlere Yardým Fonundan ödendiði-fakirlere yardým için kullanýlmasý gereken para ile Baþbakanýn þov yaptýðý ortaya çýktý..

Bakýnýz ben yazdýkça yazarým.. O kadar çok rezillik var ki hangisini sayacaðýmý þaþýrýyorum. Tek dertleri Anayasa deðiþikliði ile tam bir HÝTLER DÝKTATÖRLÜÐÜ kurmak.

Bakýnýz HÝTLER de seçimle baþa geçti. Sonra bu ERGENEKON'a benzeyen düzmece olaylarla(mahkemeler, tutuklamalar, kundaklamalar vs.) muhaliflerini baský altýna aldý. Derken sokaklarý ele geçirdi. Anayasa güme gitti ve bütün ülkeyi Büyük Almanya hayalinin peþinde savaþ cehenneminin içine soktu.. Almanya yerle bir oldu.. Bizim de baþýmýzda bir Büyük Ortadoðu Projesi var iyi mi? Elalemin projesine bizi taþeron etmek için uðraþýyor Recep..

Bizimkiler HÝTLER denen bu deli, bu kasap dikatatörden bile daha kötü.. Bizim baþýmýzdaki AKEPE için Türkiye sadece ve sadece yolunacak bir kaz, soyulacak bir kurban, devlet malý deniz yemeyen domuz.. Bunlar Hitler kadar bile ülkesini sevmiyor. Bunlarýn tek derdi cüzdanlarý. Bal tutan parmaðýný yalarmýþ.. Nasýl yalar ulan! Bir damla bile olsa haram yine haramdýr. Hani müslümandýnýz siz? Ama bunlarýn çocuklarýna bakýyorsun daha 17 yaþýnda þirket sahibi olmuþ ve devletten ÝHALE almýþ.. Gemiciði var. Yumurta fabrikalarý var.. Arazileri var.. Teþvikleri ve kredileri yýðmýþlar çantaya.. Hepsinin çocuðu dahi mübarek..

Ne ala memleket..

Allah de, peygamber de.. Din, kitap, Muhammet de.. Mazlum edebiyatý yap..

Ondan sonra her türlü pisliði yap..

Nasýl olsa bu millet "müslüman adam caným.. o öyle þey yapmaz.. bak namaz kýlýyor, bak Allah diyor, bak Kuran diyor" diye saf saf yutuyor..

Bir de bayýlýyor bu millet salya sümük aðlayana.. Aðlayan politikacý gördü mü tamam..Ýþ bitiyor. Ondan þaþmýyor..

Kusmuk gibi defalarca kusup defalarca millete yediriyorlar bu pisliði.. Mazlummuþ.. Kolunda altýn saat, altýnda 4 tane son model makam otosu, dokunulmazlýk, sekreter, danýþmanlar, korumalar, 9000 lira maaþ, süper emeklilik, beleþ yemek, beleþ hastane.. Yedi sülalesini zengin etmeceler.. Bunlar mý mazlum ulan?

Bunlar mazlum silen.

Bunlar zalim.

Bunlar münafýk. Bunlar Allahsýz.

Bunlarýn dini imaný para olmuþ. Gözleri dolar görüyor.

Bunlar vatan satan gözü dönmüþ vatan düþmanlarý. Bunlar Halk Düþmanlarý. Bunlar Bayrak düþmanlarý..

Ve son tahlilde bunlar Türk ve Türkiye düþmanlarý.

Baþbakan Recep Tayyip Erdoðan ve partisi AKEPE bu ülkenin 90 yýla varan tarihinde karþýlaþtýðý en büyük tehlikedir. Bunlar Kurtuluþ Savaþýndaki Ýþgalcilerden ve Yunan Ordusundan bile daha çok hasar vermiþtir-daha büyük düþmandýr..

Bu önerilen Anayasa deðiþikliðinin hiçbir þekilde gerçekleþmesine izin verilemez.

Bu deðiþikliðe destek olacaklarýn þunu akýllarýna iyice kazýmasýný istiyorum. Bunun adý yediði tabaða pislemektir. Bir hayvan bile yediði tasa pislemez. Tarihe kendi isimlerini nasýl not düþüreceklerini herkes çok iyi düþünsün. Bu deðiþikliðe onay veririz-verebiliriz diyen herkesin üzerini çizdim, temelli siliyorum.

Son Sözüm þudur;

Bu anayasa deðiþikliðine HAYIR. Bin kere hayýr. Milyon kere HAYIR.

ERGENEKONCU da deseler, hapse de atsalar, süründürseler de, öldürseler de HAYIR.

Vatana ihanete HAYIR, ülkeyi satmaya HAYIR, Türkiye düþmaný bölücüler ile anlaþmaya HAYIR, Türk Düþmanlarý ile yataða girmeye HAYIR.

Eþkiya dünyaya hükümdar olmaz.

Ne Mutlu Türküm Diyene.

(zoruna gidenin neresine giderse gitsin..)



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn politik olaylar ve görüþler kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Ýnci Yumurtlama Yarýþý
Öküz Sürülerinin Küresel Möölemesi
Ortadoðuda Fillerin Güreþi
Tayyip Obama Sarýgül
Karþý Saldýrý Planý Senaryosu
Herkes Hakettiði Þekilde Yönetilir
Hayýr Dedik Arkadaþým...
Ekmeksiz Demokrasi ve Darbenin Ardýna Saklananlar
Halk Meclisi Günleri
Abd: Sessiz ve Derinden

Yazarýn eleþtiri ana kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
83. Madde
Korkak ve Canavar Eleþtirisi
Týlsým-ý Kudret Eleþtirisi
Ankara'da Soðuk Gece Eleþtirisi
Seninle Ýlk Defa...
Üç Kitap Eleþtirisi
Milliyetçilik Kötüdür
Þiddet Ýçerikli Bilgisayar Oyunlarý
Ozanýn Þarkýsý Eleþtirisi
Medeniyet (!)

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Barbar Conan'ýn Ölüm Þarkýsý [Þiir]
Her Ýnsan Öldürür Sevdiðini [Þiir]
Tatlý Sert [Öykü]
Zeytin Karasý [Öykü]
1996 Yýlý [Öykü]
2012: Ölülerin Ýntikamý [Öykü]
Ufuklar: Kýrmýzý Bölge - 18 [Öykü]
Althar'ýn Akýncýlarý: Altýngöl ve Ejderha (9. Bölüm - Son - ) [Öykü]
Kovan Savaþlarý (1. Bölüm) [Öykü]
2012: Ölülerin Ýntikamý (3) [Öykü]


Levent Ölçer kimdir?

Fantazyada büyü, teknoloji ve aksiyon Ýldar'da buluþuyor. 07/10/2017 tarihinde þimdi diyebilirim ki neredeyse 2 senedir tek kelime yazmadým. . . 2 senedir yazar tarafým ölü. oysa oldugum þeyler içinde olmayý en sevdiðim þey yazar olmaktý :) Topraðý bol olsun.

Etkilendiði Yazarlar:
Süpermen, Robert E. Howard, Tolkien, Salvatore, Jules Verne, Battalgazi, David Eddings, Michael Moorcock.


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Levent Ölçer, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.