..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir zaman karakterlerimin hüzünlü olduklarýný düþünmedim. Tersine yaþam dolular. Trajediyi seçmediler, trajedi onlarý seçti. -Juliette Binoche
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Deneme > Sevgi ve Aþk > nur þahin




22 Mayýs 2010
Þimdi Zaman Sensizliðin Ertesi  
nur þahin
Sende býrakýp gittin beni benden habersiz.. Yokluðun canýmý yakýyor sevdiðim. Dayanamýyorum sensizliðe..Beni de al yanýna býrakma böylece..Bu mudur yaþamak sevgili bu mudur ? Bensiz bir ben yaþamakta SENSÝZLÝÐÝ…


:AFCE:
Sensizken baþlýyor çýðlýðým. Sensizken farkediyorum senli günlerin deðerini.. Sensizlik acý veriyor bedenime, çok farklý bir acý.. Ýçimin yandýðýný hissediyordum adeta, kalbimin durduðunu, organlarýmýn iþlevini yitirdiðini ve hatta artýk bir hiç olduðumu..
Sensizliðin bende bu denli farkedileceðini hiç düþünmemiþtim. Sen yokken ben vardým, gittin yine var olacaðým sanýyordum. Evet varým bunu inkar edemem fakat var olmak için varým.. Varlýðým sennle birlikte terk etti beni. Hiç beklemiyordum bu denli yalnýz kalmayý. Haketmediðimi söyleyip isyan ediyordum. Hep aðlýyordum sensiz geçen her gün.. Artýk neyi farkettim biliyor musun? Aðlamýyorum.. Neden mi? Çünkü senin gidiþin en büyük acydý benim için ve ben bu acýyý çektim. Sanýrým artýk eskisi gibi acý çekmiyorum. Sensizliðe de alýþtým, böyle de mutlu olmayý yarým yamalak da olsa baþardým. Artýk gülebiliyorum.. Artýk her acýya dayanabiliyorum; lakin hala seni içimden atabilmiþ deðilim. Halen seninle yaþýyorum. Tekrar senin olabilmek için can atýyorum ama..
Sana biraz senden bahsetmemi ister misin? Sen benim ilk kalp sancýmsýn. Hiç yanmamýþtý yüreðim böylesine.. Öylesine deðil ölesiye sevmiþtim seni. Herkesten farklýydýn benim için. Neleri feda etmedim ki senin için.. Kiþiden vazgeçemedim fakat kiþiliðimden çok ödün verdim. Benliðimi kaybettim senin yüzünden.. Asla dediðim þeyleri yaparken buldu kendimi.. Neydi kendimi bu kadar kaptýrmama sebep? Herkese göre normal bir insandýn; fakat benim için dünyanýn merkeziydin adeta. Kendimi senle bütünleþtirmiþtim, bir bütün oluþturmadýðýmýzý bildiðim halde.. Nedendi bu çaba, niye benim olman için bu kadar uðraþtým? Aþk buydu sanýrsam.. Birine delilercesine aþýk olmak, kendini ona göre ayarlamak..
Peki ya sen gittikten sonrasý ..? Giderken hiç býraktýklarýný düþünmedin mi? Seni bu kadar seven birini hiç düþünmeden hiç arkana bakmadan býrakýp gitmek nasýl bir duygu çok merak ediyorum doðrusu. Sen gittin baþladým "keþke" demeye. Sen varken umursamadýðým herkes gelip yüzüme vurdu gidiþini, yaptýðým hatalarý. Senleyken senin tekrar gideceðini bildiðim halde hiç býrakmýcaksýn gibi davranýþlarýmdý keþkelerim.. O kadar "keþke"nin içinde "iyi ki" lerimde vardý elbette. Senle geçirdiðim hiç bir an için piþmanlýk duymuyorum. Çünkü senleyken dünyanýn en mutlu insaný bendim. Senleyken akrep ve yelkovan kovalýyordu birbirlerini hiç durmadan , ya sensizken mýhlanýp kalýyordu adeta.
Çok hýzlý yaþadým hayatýmý daha 16 yaþýma basmýþ olmama raðmen ne gözyaþlarý akýttým, ne acýlar çektim. Pesimistliði yaþayýp optimistliði yaþamak isteyen karamsar bir insan olmuþtum ben. Ýtiyordum etrafýmdaki herkesi. Ýstemiyordum kimseleri, benim istediðim sendin..
Her duyguyu tattým seninle ve gidiþinle. Mutluluklarým da oldu üzüntülerimde, korkularým da.. Þimdi tekrar söylüyorum herþeye raðmen iyi ki tanýdým seni.. Herþey için teþekkürler.. Gidiþin için de.. Çünkü gidiþin de çok þey öðretti bana. Þimdi zaman sensizliðin ertesi..

.Eleþtiriler & Yorumlar

:: teþekkürler
Gönderen: nur þahin / , Türkiye
23 Mayýs 2010
yorumunuz için teþekkür ederim. Yazýmý bir anlýk heyecanla yazdýðým için ilk yanlýþlýklar olmuþtu. Sizlerden özür dilerim düzelttim tekrardan.. Beðenmenize çok sevindim. Beni yüreklendirdiðiniz için saðolun :)

:: Hoþ geldiniz
Gönderen: Ömer Faruk Hüsmüllü / , Türkiye
22 Mayýs 2010
Sanýrým bu sitede yenisiniz ve bu da ilk yazýnýz.Denemenizi ben beðendim,içten gelerek yazýlmýþ. Duygularýn ifadesi çok yerinde ve güzel. Yanlýþ anlamazsanýz küçük bir eleþtirim de olacak:Lütfen imla kurallarýna dikkat ediniz.Çünkü imla kurallarýna uyulmamasý yazýnýn bütünlüðünü, güzelliðini bozuyor. Anlatýlmak istenen bu yüzden yanlýþ olarak da algýlanabiliyor. Paylaþým için teþekkürler. Yazmaya devam etmelisiniz.Baþarý dileklerimle. Saygýlar...




Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.

Yazarýn sevgi ve aþk kümesinde bulunan diðer yazýlarý...
Seni Seviyorum...
Gitme...
Bir Ben Daha Gitti Benden...
Sensizliðin Olmayan Tanýmý...

Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Sevmek Yok Etmektir [Þiir]
Ayrýlýk... [Þiir]


nur þahin kimdir?

daha taze, sadece içinden gelenleri yazan biriyim :)

Etkilendiði Yazarlar:
Canan Tan


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © nur þahin, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.