Hayırlı İşlerde Yarışalım,ayrık Otu Olmayalım

Yazdım, Okundum, Kopyalandım, İletildim, Saklandım, Mesajlandım, Arandım, Suçlandım……. Beyler,beyler; çokta hafife almayın bu işler bildiğiniz gibi değildir. Hafif değilim kaldıramazsınız,sığ değilim yüzemezsiniz, taklit değilim sakınınız ,tuzak değilim kurtulamazsınız,şakirt değilim kandıramazsınız.Abdest almadan evet cilere isimleri ile hitap edebilecek kadar iman sahibiyim.İnancım tam,ne yarım nede çeyrek.Yiğidim,ne badem bıyıklı,nede yumuşağım,dayanıklıyım,sabırlıyım,kaygısız değilim,en doğruya aşık,çoğunun etek altında oturduğu zamanlarda bile kanımız aksa da zafer İslam ın diyebilecek kadarda cesaretliyim. Bilginize… Siz siz olun ; Sakın haa…. Dalımızı Kıranın Ağacını Kökünden Keseriz...! Biline..

yazı resim

Müsaade edildiği ölçüler de , saman saman,özür dilerim zaman zaman yazma fırsatı buluyoruz.Kasabın et derdinde olduğu varsayılır ise,koyununda can derdinde olduğu,zor bir görev olan gazeteciliğe iş başvuru formu ile başlamadım.Tabiri caizse kimsenin babamızı sormadığı bir görev ile hizmetinizdeyim.Önce ilçeme,sonra yaşadığım ovaya,K.Menderes havzasına ve Türkiye’mize sürekli bir şeyler katma çabası içersinde olanlardan oldum.
Menfaat’çi ler,yalancılar ve kıvırcıkların olduğu sahnede yarınlar için, güzel HİZMET’ler edebilmek adına,kendimi işime adadım.Hizmetimizde sınırın olmadığı gibi,kimsenin avukatlığını yapmadım.Eğilmedim,bükülmedim,hele ki kimseye eyvallah edip,el pençe divan durmadım.Bunların yanında kimseye özel hizmet yapmak gibi bir lüksümde olmadı.
Yazdım,
Okundum,
Kopyalandım,
İletildim,
Saklandım,
Mesajlandım,
Arandım,
Suçlandım…….
Beyler,beyler; çokta hafife almayın bu işler bildiğiniz gibi değildir.
Hafif değilim kaldıramazsınız,sığ değilim yüzemezsiniz, taklit değilim sakınınız ,tuzak değilim kurtulamazsınız,şakirt değilim kandıramazsınız.Abdest almadan evet cilere isimleri ile hitap edebilecek kadar iman sahibiyim.İnancım tam,ne yarım nede çeyrek.Yiğidim,ne badem bıyıklı,nede yumuşağım,dayanıklıyım,sabırlıyım,kaygısız değilim,en doğruya aşık,çoğunun etek altında oturduğu zamanlarda bile kanımız aksa da zafer İslam ın diyebilecek kadarda cesaretliyim. Bilginize…
Siz siz olun ;
Sakın haa….
Dalımızı Kıranın Ağacını Kökünden Keseriz...! Biline..
………………………………………….
Çoğumuzun “ HAYIR” diyemediği anlar mutlaka olmuştur.Sevmediğim cevaplar arasında yer alan “HAYIR” son günlerde en çok sevdiklerimin arasına girmiştir.Kimseyi kırmamak adına hayır diyemesekte çok zaman,artık hayır demenin zamanı gelmiş çatmıştır.Yapmamız gereken 12 Eylül günü kullanacağımız oyların hayır olması,hayır getirmesi ve hayırsızlardan kurtuluş olarak algılanmasıdır.
Hayır Yüce Allah(c.c.)’ın rızasını kazanmaya vesile olan güzel amellerdir.Hakiki olmayan hayır ( Kullanılacak olan oy anlamında ) bizi hakiki hayıra götürecektir.Hakiki hayır nedir bir bakalım..
Hz. Ali (r.a.) buyuruyor ki:Hayır, malının ve evlâdının çok olması değildir. Hayır; İlminin çok olması,Hilminin büyük olması,Allaha hamdetmen,Günah işlediğinde Allahtan mağfiret dilemendir.Dünyanın hayrı şu iki kimseden başkasına olmaz:İşlediği günâhın ardından hemen tevbe eden,Hayırlara koşandır. (Hayâtüs-Sahâbe 4/213)
Yüce Rabbim bizleri tüm hayatımız boyunca,hayır ve güzel ameller yapan kullardan eylesin,ve bir günah işleyince hemen o günahına tevbe edip,göz yaşlarımız kan ağarıncaya kadar pişman olanlardan eylesin..
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir.Hayırlı Günler.Hayırlı Perşembeler
Hayırlı Ramazanlar.Hayırlı Akşamlar.Hayırlı Okumalar.Hayırlı İşler.Hayırlı Tatiller Hayırlı Dinlenmeler.Hayırlı Uykular.Hayırlı Dinlemeler…Hayırlı oy kullanmalar.Hayırlı Hizmetler.
Hayırlı işlerde yarışalım….Ana Babaya iyilik edelim, Akrabaları özellikle eşlerimizi gözetelim,mağdur etmeyelim, yoksulları gözetelim, komşu haklarını gözetelim, yararlı işler yapalım, Tatlı söz söyleyelim, Öfkelerimizi yenelim, cömert olalım , haksızlık yapmayalım ve en önemlisi ,hiçbir işimize hile karıştırmayalım.
Kıymetli K.menderes ovası ve Bayındır’lılar ; Tarihi konmayan genel seçimlerin provası niteliğinide taşıyan Anayasa referandumu oylamasına çok az bir zaman kısa kalmıştır.Yaşanan çok kötü 8 yılın öcünü almanın günü gelmiş,işbirlikçi iktidara güle güle demenin zamanı bu referanduma hayır demek ile son bulacaktır.
Emperyalizmin dallarına,bölücülere, takiyyeci kapitalistlere,türbanı oy malzemesi yapıp o konuyu bile gündemine almayanlara,ev hanımı birikimleri ile hastaneler zinciri kuranlara,babam sağ olsun mantığı ile gemicik alanlara,şehide kelle,(ABD)ullah şerefsizine sayın diyenlere,Türk deyince cinnet geçirenlere hayır diyoruz.İçimizdeki ayrık otlarının temizleme zamanı geldi,ayrık otlarını ayıklamanın en güzel yolu ise 12 Eylül günü kullanacağınız hayır’lı bir hayır oyu olacaktır.
Herkes Safını Belli Etsin.. Ya toplanın AY YILDIZ Altında "Hayır" deyin... Yada gidin çok yıldız(AB-D) altında Evet deyin..HAYIR’lı Ramazanlar…..

Başa Dön