Yalnızlık güzel birşey, ama birilerinin yanınıza gelip yalnızlığın güzel birşey olduğunu söylemesi gerekir. -Balzac |
|
||||||||||
|
vızırtısız bir sinek dokunuşunda. kasarken gözlerimin en derin bakışını ya da yatarken intiharın en ince kanadına bir yerlere çakılırken az önce çok mutlu olduğun yerden ya da uyanırken az önce bir kızın orta kanadında bakmışım en alçak yerlerden en güzel manzaralara. kırgın bitişler ardından gülümseten kızgın hatırlar bir güneş sıcaklığıyla kavurur bitirir eritir en soğuk dağlarımı.. sarsılmış kuvvetler ardına gizlenmiş en yaralı dinazor fosiliyken inanamadıklarım bir kuşun bir kızılderili dumanından haber almasıyla başlar inanamadıklarıma yapılacak tüm yolculuklar. kayıp bir geçmişin ardından yaşanmış bir gelecek gibi bitiverir yanımda son haykırışlar ya da kurgulanmış bir yemindir niyeti belli olmayan ama kılınanlar. susarken gerçeklere hazırda kalmış bir kaç hüsrana el sallar sevaplar ya da yaşanacak bir kaç göz yaşına engel olur günahlar, elimi atmışken en inandığım yere kutsal bir zemin eşiğinde yaşlı bir vuslat bekler beni ne kadar sussamda bir yerlerde konuşturur tüm günahlar kurban verirken en önde kendimi sonra da beni bu yerde beni bana vurdutturur yaptığım tüm sevaplar bu gece yarısı bunca sevaptan sonra beni bir kadeh günah paklar...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © onur, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |