Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd |
|
||||||||||
|
Bir sohbet sırasında, daha doğrusu ellerinde jilet, kafalarında balli, ağzıları yetim kokan çamaşır makineleri döndükçe kafaları bulanan bir yığın gencin katli ben konuştum. Kendimi bir hayli saçma cümlelerle tanımlamam ise tamamen yanılgıdır. Ve bu süreç kimi zaman evlerimize buz dolabı olarak kimi zaman ise beyinlerimizde dönen bir kestane sarısı olarak kalmak üzere hapsedilmiş duygulardan oluşur. İşin aslının süreç olmadığı belli olduğu halde bu işe süreç demem belki bir yanılgı belki de sarının kendini ciyaklatması sebebiyle bambaşka bir yanılgıdır. -ne imlaya uyarım ne de cümlemin başını hatırlarım- İşte asıl yanılgı budur. Şizofreniye sevdalanmış takıntılı arzuların kimsesiz kalmış rektum bölgelerinde yaşanan yasak aşktı benimkisi. Uzun ince bir yoldu herkesin gittiği kimsenin dönmediği. Ya arzu, adına defalarca osbir çektiğim arzular neredeydi? Bırakın kimse almasın beni, ben bir başıma yaşlanayım burada. Sesim soluğumu becersin, adım yalnız kalsın soyumun yanında. Ne sikim kalksın hayata ne de bir deniz yanaştığında limana dalgası vursun uykumun ortasına. Hiçbir şey olmasın burada hiçbir şey dışında. Ne arzular ne de arzular adına yakılan gazeller. Bir tek ağıtlar okunsun çok uzaktan duymayayım ama hissedeyim en yakından. Ağlatsın beni adına yakışsın. Adı hiçbir şey olsun her ölen bebeğin ve kimse yaşayamasın burada benden başka.
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © onur, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |