İzleyen ve İzlenen
Herkes her şeyi izliyor; Allah kâinatı, ülkeler insanlarını, komşu komşusunu, anne baba çocuğunu, odadakiler dışarıdakileri, otobüstekiler otobüse binenleri...
Herkes her şeyi izliyor; Allah kâinatı, ülkeler insanlarını, komşu komşusunu, anne baba çocuğunu, odadakiler dışarıdakileri, otobüstekiler otobüse binenleri...
Kelimelere isyanım / Parçalanırlar usulca / Ben akşamları
Konutlar dikiliyor tepemize... kazan, harca, öl...
...Öyle ki, Anneler Günü’nde ticari yönden kar elde etmeye çalışan şirketlere dava açmıştı...
Anneler Günü’nde ticari yönden kar elde etmeye çalışan şirketlere dava açmıştı.
Misafir araçlar giremez.
-Evin reisi babadır.
-Baba içeri girdiğinde onun koltuğu hazırdır.
-Televizyonun kumandasını baba kullanır.
“Çift rollülük” kısaca öğretmenin sınıfta tekken iki kişi konuşuyormuş gibi yapmasıdır.
Moda o kadar kötü bir şeydir ki onu her altı ayda bir değiştirirler. (Oscar Wilde)
İki araba veya daha fazlası sokak tabiriyle kapışırlarken yumurta yoluna bırakılmış spermlere benzemiyorlar mı?
Sessizlik konuşunca / Konuşuyor tahta kurdu. / En sadık bekçisi
Duyguların paylaşılabildiği zemini hazırlayan şarkılara içerik olarak bakıldığında içimizde var olan, eğer yoksa yaratılan hüznü kullandıklarını görürüz. Bu saf bir zevk değildir. Ya birileri acı çekiyordur ya da ben acı çekiyordur.
Yani saçların boyandıktan sonra görülmesinde bir sorun yok, sorun boyanırken görülmelerinde.
Gerçekleri görüpte konuşamamak, konuşupta görememekten her zaman daha acı verir insana. Savaş insanın vücudundaki tümör gibidir, yavaş yavaş etrafındaki organları da sarar.
Varlığından şüphe eden bir insan varolabilir mi? sorusu ise belirtmek isteğim karmaşıklığı su yüzüne çıkartıyor. Varlığını fark etmeyen insan yokken, yokluğunu hissetmeyen insan yok olmaya mahkum oluyor.
Teknolojinin ilerlemesi ve medyanın toplumlar üzerindeki büyük etkisi sayesinde, insanlar gizil bir karmaşıklığa sürünmekteler. Daha hızlı düşünmek, daha çabuk davranmak zorundayız. Godot'yu bekleyen ruhlarla sarılmış benliklerimiz bile daha hızlı bekl
Doğuş Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldum ve aynı bölümde Yüksek Lisans öğrencisi ve Araştırma Görevlisiyim .
Doğuş Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nden mezun oldum ve aynı bölümde Yüksek Lisans'a devam etmekte olup aynı üniversitede araştırma görevlisiyim. İleride akademik kariyer yapıp, yazar olmak istiyorum.
İstanbul
Okuduğum yazarlar
Ben