Zor Karar Ya Devam Ya Tamam
İnsanlar bazen bazı konularda karar vermek durumundadırlar. Bu karar insanın gelecek hayatına yön verecek bir kararsa daha da önem kazanır.
İnsanlar bazen bazı konularda karar vermek durumundadırlar. Bu karar insanın gelecek hayatına yön verecek bir kararsa daha da önem kazanır.
Gazetecilik zor bir zanaat. Hele Türkiye gibi bir ülkede yapılıyorsa bu daha da zor bir zanaat. Ancak herşeye rağmen olumlu, pozitif tarafları da var.
Kara sevda değil, kara bulut başımıza çöken / Kar değil düşen, yağmur değil,
bendeniz gazeteciyim. Günlük tarzı yazıları okumayı sevdiğim gibi günlük yazmayı da çok severim.
1979 doğumluyum. Gazeteciyim. Bekarım. Edebiyat, sosyoloji, tarih, ekonomi, felsefe ve birçok konunun tutkunuyum. okumayı ve yazmayı severim. Bunu yapmadığım zaman kendimi aç sayarım.
20.08.1979 yılında Konya'da doğdum. İlk ve orta okulu Konya'da, üniversiteyi İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde okudum. Asteğmen olarak başladığım askerliğimi 2004 aralığında tamamladım. Ulusal bir gazetede Muhabir olarak çalışıyorum.
istanbul
şiir, küçük hikaye
Yahya Kemal Beyatlı, Mehmet Akif Ersoy, Necip Fazıl Kısakürek, Cahit Külebi, Ahmet Muhup Dranas, Peyami Safa, Ahmet Hamdi Tanpınar, H. Balzak, Dostoyevski, Tolstoy, Suzanna Tamorro, Amin Maolof, Mehmet Ali Birand, ve yazı yazan herkez beni fazlasıyla etk
Tarzıma kimseyi yakın görmem. Ama Gotte tarzında yazmayı çok arzu ediyorum