..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir þey insan kadar yükselemez ve alçalamaz. -Hölderlin
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Öykü > Beklenmedik > Kemal Çetiner




18 Temmuz 2014
Küvet ve Dede  
Ölümsüz bir ölü düþünün.

Kemal Çetiner


Psikolojisi bozulmuþ bir küvetin dede katili olmasý üzerine saçmalanmýþ uzunca bir metin.


:ADGI:
Þimdi kendimi öldürdüm varsayalým cesedimi ise bir necrofili buldu. e ben daha mezarda deðilim. bu necrofilinin kadýn olduðunu da varsayýyorum. bu kadýn öldükten sonra benimle iþini gördü. ben de ruh olarak mezara girene kadar bedenimi izliyorum. karý güzel bir þeyse þayet. benimle olduðu anda ruhum azdý, azgýn ruhla ne yapmalý. ve tam o sýrada ölmediðimi fark ettim öldüm sanýp ruhumu kandýrdým yani ruhum bedenime geri döndü astral bir döngü içersinde karý üstümdeyken dirildim. karý korkudan öldü. o sýrada içeriye karým girdi, intihar ettim sanýp. beni ölü karýyý sikerken yakaladý. ama sikmiyodum necrofili olan o. sonra karým etik ahlaki yargýlarý bir kenara býrakýp azgýnlýðýný gizlemeden benimle seviþti. öldü sandýðýmýz karý da dirildi. çünkü karým ölüyü diriltecek cinsten güzeldir.

sonra bu dirilen kadýnla karým beni býrakýp birbirlerine girdiler diyelim. ben de o odayý terk ettim. odadan çýktýktan sonra tekrar ayný odaya yeninden girdim. nasýl girdiðimi ve bu boku nasýl becerdiðimi de bilmiyorum diyelim. sonra yerde ölü yatan bedenimin üzerinde grup yapan bir necrofili ve güzeller güzeli karýmý gördüm. tekrar öldüðümü ve hiç dirilmediðimi anladým.

ama hikaye boþluklarla dolu, karým odaya nasýl girdi? veya onunla nasýl seviþtim bunlarý bilmiyorum bildiðim þey öldüðümdü artýk ondan da emin deðilim bu ruh hali bozukluðunu ruhuma çýplak gözle bakarak anlayabiliyorum.
bir anlýk 31 çekmek istedim diyelim engin fantezilerim ruhumla 31 çekmek konusunda kýsmen baþarýlýydý ama nesnel olarak kelimenin tam manasýyla bunu hiç denememiþtim acaba attýrýnca ne olacak merak etmekteydim. ve 2 lezbiyeni izleyerek 31 çektim daha sonra attýrdýðýmda bedenimin boþaldýðýný gördüm.

bu imkansýz ölen adam boþalamaz demek ki hala ölmemiþim. odadan bir de ruhumla çýkýþ yaptým. sonra bedenime tekrar döndüðümü fark ettim ama odadan çýkýþ kapýsýyýla giriþ kapýlarý farklý giriþ kapýsý diðer odanýn çýkýþ kapýsýyla ayný. ve ben intihar ettiðim bedenime geri döndüðüm odadayým giriþ kapýsýný kapatmadým. karýmdan ve necrofili karýdan 2þer tane görebiliyorum artýk. çýktýðým ve 2.kez öldüðümü fark ettiðim 2.odanýn çýkýþ kapýsýyla intihar edip bedenime geri döndüðüm 1.odanýn giriþ kapýsýný aralýk býrakarak olayý çözmeye çalýþyorum. orada ölü burada diri bunun mümkün olmamasý gerekir. hatta evimizde ayný odadan 2 tane de olmamasý gerekir.

hem yaþýyor hem ölüyor sikiþi içerisindeyim. karýmdan 2 tane güzel necrodan da 2 tane var artýk tek yapmam gereken o odadakileri bu odaya getirebilmek belki o zaman paradoksu kýrabilir ve ya ölü ya diri olarak olayý bir neticeye baðlayabilirim. ya da olayý en baþtan bir daha yaþamak istedim döngüdeyim ya en baþa alabilirim sonuçta özgür bir beden ve ruhum ayný anda hem astral hem de normal bedene sahibim bir duvar ve bir kapý saðlýyor bu perdeyi kýralým öyleyse o duvarý. tekrar elimde silah çenemin tam altýna dayadým ama bu sefer öldükten sonra müthiþ bir karýnýn odaya gireceðini biliyorum bu yüzden biraz bekliyorum ve odaya o seksi karý yerine babannem geliyor. iþte bu bütün zinciri bozuyor. yoksa öldükten sonra babannemin içindeki ruh güzelliðini falan mý gördüm diyorum. öteki hikaye daha mantýksýzdý çünkü. yabancý bir karýnýn benim yatak odamda ne iþi var?

önce babanneme sýkýyorum ölüyor. sonra dolabýn içine saklanýyorum, ve yakýþýklý bir biscolata erkeði gelip babannemin cesedini oracýkta sikiyor. sonra babannem diriliyor erkek ölüyor o sýrada odaya dedem giriyor. erkek diriliyor dedemle erkek seviþmeye baþlýyor. benim hikayemin babanneme yansýmýþ paralel versiyonu. peki babannem kapýdan çýkýnca ne olacak?

o da acaba ruha falan dönüþecek mi öbür oda yansýmasýnda? babannem odayý terk ediyor ve ben de saklandýðým yerden çýkýp dedemle erkeði oracýkta öldürüyorum. bir dakika sanýrým iþi bu sefer çözdüm gibi.

babannemin ardýndan odadan çýkýyorum ve koridor koridorun sonunda salona varýyorum normal ev. ve evde kimse yok, dolaba gidip bir bira açýyorum. sonra hollandadan gelen gizemli ottan iki kapak alýp kendimden geçiyorum ve sonra tekrar odaya döndüðümde ölülerin kaybolduðunu görüyorum. kafama sýkýyorum ve ölüyorum sonrasýnda ruhum kenara geçiyor ve olanlarý izliyorum. diðer ruhlarda burada dedem ve erkek. olayýn farkýnda bile deðiller. babannem ise hala geçiþleri sürdürmekte. sonra olayý yeniden en baþa alýyorum. silah ve ben.

bu sefer kafama sýkmak için içeriye tam birisinin gireceði vakitte sýkmayý deniyorum ve kapý kulpu hareketlenir hareketlenmez ruhumu teslim ediyorum. daha sonra kapý kulpu öylece kalýyor biraz sonra babannemin silah sesinden korkup öldüðünü anlýyorum kulp biraz daha aþþaðý inip kap yarým aralanýyor ve artýk kapý olayýný çözüyorum. ama iþ burada bitmiyor tabiki de beni buradan alacaklar ve mezara götürecekler dedem ve abim sesi duymuþ olmalýlar ki koþarak geliyorlar önce kapýdaki babannemi sonra da beni görüyorlar biraz þaþýrýyor abim sonra masadaki silahla dedemi vuruyor. nedenini bilmiyorum sonra da çýkýp gidiyor oç.

abimi takip ediyorum, abim salona gidiyor. salonda necrofili karý var. karý abimi görünce gülüyor ve soruyor hallettin mi abim onaylýyor sonra karým geliyor odaya. abimi öldürüyor o sýrada ben tekrar diriliyorum. istemsizce dedemin ölüsü yanýmda babannemin ölüsü kapýda hiç bir þey deðiþmemiþ koþarak salona gidiyorum. ve karýmý görüyorum.

ve hiç bunlarý yaþamadýðýmý hatta tekrar dirildiðimde hatýrladýklarýmý da unuttuðumu varsayalým, yani sadece intihar edicem ve hiç bir þeye müdahale etmiycem odadan hiç çýkmýycam bu sefer ne olabilir. merakýmdan yani. tekrar en baþtayým olaylar düðümlü kalýyor sürekli bu durumdan rahatsýzým diyelim veya bu durumdan zevk alýyorum diyelim.

elimde silahla ayna karþýsýnda 4 ayaklý bir sandalyenin üzerindeyim, deðilsem bile öyle hissetmekteyim ah bendeki bu anarþi ruhu bitmek tükenmek bilmeyecek bir saçmalýk. bu sefer nedense intihar etmekten vazgeçiyorum odadan çýkýp normal hayatýma dönmek istiyorum belki ama kalbim tutuyor ve yine ölüyorum.madem her þekilde ve biçimde ölmeyi baþarabiliyor, ve sonrasýnda da yeninden diriliyorsam. ölümsüzlüðü bulduðumu varsayarak ve bunu da ölerek yaptýðýmý söyleyerek kendi tezimi çürütüyorum.

dolayýsýyla ayný anda hem ölümsüz hem de ölü kalabiliyorum, bu baþarýyla ünlenmeyi düþündüðümü düþünün. ben düþünemedim siz düþünün. necro bir kadýn ne kadar gerçek olabilirse bu olayda o kadar gerçektir. bundan baþarý saðlasam ne fayda ki en fazla 10 dakik yaþýyor 10 dakika ruh olarak dolanýyor ve saate baktýðýmda vaktin hiç ilerlemediðini anlýyorum.



yaþarken geçen 10 dakikalarýn da sayýlmasý gerekiyor oysa ki. ve sanýrým, o an aslýnda hiç dirilmediðimi anlýyorum kalp krizi insana 1 sn de ne kadar çok þey düþündürebiliyor. intihar böyle deðil. hayata dair fikirlerin bittiðinde intihar oluyor zaten bunu deðiþtirmek de mümkün deðil. tanrý ile konuþmak istiyorum artýk.


ama canýmý almaya gelen melek bunun mümkün olmadýðýný söylüyor ve azrail i öldürmenin bir yolunu düþünüyor olabilirim. veya hemen teslim olup olacaklara razý da gelebilirim yani ne fark ediyor ki.


saatin hareketlendiðini hissedebiliyorum ve hýzlýca azrail in üstüne yürüyorum beni odanýn diðer ucuna fýrlatýyor. yardým istiyorum, lütfen yardým et diyorum inandýðým tanrý ya. kendi gücümle halledebilir miyim? ben melekten üstün deðil miyim diyorum gaza geldiðimi varsayýyorum. necrofili karý yeniden geliyor odaya.


karýyý görür görmez diriliyorum sonrasýnda. azrail yok sadece korku var. karýyý odadan kovup bir liste hazýrlýyorum kendime. diyelim ki bu listede hiç tanýmdadýklarým veya tamamen olay baðlantýlý insanlar olsun. þu ana kadar sadece 6 karakter gördüm.

necrofili kadýn.

karým

babannem

dedem

abim

azrail.

tüm bunlar arasýnda bir baðlantý olmalý bir hikaye. ama her þey o kadar baðýmsýz ki çözebilmek için fix bir þekle bürünmem gerekiyor böyle ölüp ölüp dirilerek bir yere varamam.



banyo, bir an aklýma gelen bir kelime. küvet, banyodan sonra aklýma ilk bu geliyor bunlarý da yazamalýyým kaðýda. sonra özgürlük ve esaret ayný anda aklýma geliyor. ardýndan demokrasi dilimden dökülüveriyorlar. yaklaþýk 20 dakikadýr ölmedim.

süreyi 2 ye katladýðýma göre paradoksal çizgi tamamen bozuldu demektir. listenin en baþýndan gözlemeye baþlýyorum necrofili kadýn. bu kadýný birazcýk daha yakýn takipe alýyorum ve sonrasýnda aklýma dahiyane fikirlerimden bir tane gelebilir mesela. küvet çok soðuk lütfen yardým edin. hemen ölü taklidi yapýyorum. bu karý ölür ölmez baþýmda bitiyordu. demek ki beni gözlüyor odanýn ortasýnda öyle hareketsiz 3 saat yatýyorum.


gelen giden olmadýðýný gözlemleyim kalktýðýmý varsayalým. þayet gelmiþ olsa ne deðiþirdi? sadece biraz seviþir yine ölebilirdim. küvet kanlanýyor ne olur yardým. ama kadýn gelmedi. kadýn acaba evde mi? son döngüyü kaçýrdým o kadar kafam karýþýk ki onun abimle ve karýmla ne baðlantýsý olduðunu çözemedim. hadi abim karýmý sikti diyelim. necro kadýnda grup seviyor olabilir diyelim. peki necro dedemin ölmesini neden istesin? ya da þöyle düþünelim.

dedem necroyu sikti abimle dedemin iliþkisi vardý. necro bunlarý bastý, ayný anda babannemle karým da cima yapmaktaydýlar. küvetin amk devam et. arada boþ kalan abimdi. ben de intihar ediceðim için bana yanaþamadý ve olanlar oldu.

odaklanamýyorum sanýrým tüm bu sorunlar bundan kaynaklanýyor. olay git gide içinden çýkýlýr bir hal alýyor. aslýnda ben bu olayý çözmekten çok bu karýþýklýkla kendinimi nihilist sanmayý seviyorum. varlýðý da yokluðu da artýk fark edemez haldeyim. necrofili kadýn. bunun olanaklarý sýnýrlarý çýldýrmak üzereyim.

odadan çýkmak sanýrým tüm problem bu ya da evden kaç gündür buradayým veya kaç dakikadýr. evin dýþarýsý gerçek manada bir paralel evren olabilir orada bambaþka benliklerle karþýlaþabilirim. sanýrým deðiþiklik yapmanýn tam zamaný.

odadan hýzlý adýmlarla evden ise koþarak dýþarýya çýkýyorum. evdeki aile faciasý umrumda deðil amýnda balýk avldýðýmýn içest bozmalarý. dýþarda daha temiz insanlarýn varlýðýna inanýyorum ama apartman kapýsýndan çýkar çýkmaz intihar ettiðim odaya geri dönüyorum lanet olsun.

çýrýlçýplak soyunup yataða uzanýyorum, ve penisimin ucundaki pembe eti tutup sýkýþtýrýyorum müthiþ bir acý hissediyoru. veya hissetmiyorum. eðer bu küvette kalýrsam ölücem. çok karýþýk duygular. neden böyle bir þey yapýyorum bilmiyorum sanýrým delirmeye baþladým. az önce annemin sesini duyar gibi oldum. ve 4 yaþýnda ölen kýzýmýn sesini.

sesler, beni olaydan uzaklaþtýrmaya çalýþýyorlar besbelli, belki de o güne tekrar tekrar döndürmeye çalýþýyorþar inanýlmaz bir baþ aðrýsý ve halsizlik çöküyor üzerim ben neden intihar edicektim onu bile unuttum. karným acýktý. boðulucam kendi kanýmda birisi beni kurtarsýn. karnýmýn acýkmasý normal. normal zamanda 4 saat 24 dakika geçti fakat psikolojik zamanýma göre 2 gün 3 saat 46 dakika geçti.

psikolojik olarak acýktýysam kendimi psikolojik olarak doyduðuma da inandýrabilirim. az önce yediðim tavuk þiþ gerçekten berbattý yaðý iðrençti. ama doyduðum için artýk baþka yemek yiyemiyeceðim. iðrenç bir tavuk þiþ yedim bunu reddedemem.

evet iþe koyulmam ve bu necrofili kadýný araþtýrmam gerekiyor. o göðüslerin sahibi bir kadýnýn hangi ýrka mensup olduðunu öðrenip o ýrk hakkýnda genelleme yapmak zorundayým. bu bir çeþit hastalýk her þey hakkýnda anlamsýz genellemeler yapabiliyorum ve bunu istemsizce yapýyorum.

kadýnýn kimliði yok, kadýnýn ailesi bilinmiyor, kadýn orospu kesin bilgi. bunlar yeterli sanýrým bu kadar araþtýrma fazla bile. elimdeki bilgiler arttýkça ekleyeceðimdir herhalde. karýmý araþtýrmaya geçiyorum. benim güzel karým.

ilk nasýl tanýþtýk hatýrlamýyorum ama ilk nasýl birlikte olduðumuzu hatýrlýyorum evlenmeden önce yatmýþtým onunla. aslýnda ablasý daha çok ilgilendiriyordu beni. ama ablasýný tavlamak için güzel karýmý becerdim. bu iðrenç biþey. ablasý benden 20 yaþ büyük ayrýca. olgun kadýnlardaki çekiciliðe dayanamýyorum.karým adý, büþra, sarýþýn, solcu, eðlenmeyi çok sever ve benden nefret eder. ailesi ablasyýla yaþamaktaydý. ben öldürene kadar ablasýný tabi.

ablasýný neden öldürdüm bilmiyorum, hatýrlamak istemiyor ya da gerçekten hatýrlamýyor olabilirim ama özet geçmek gerekirse vermediði için onun derisini yüzüp üstüne sýçmýþ olabilirim. böyle bir cani olmayadabilirim. hiç belli olmaz ne zaman ne yapacaðýmý kendim dahi kestiremiyorum.

belki de lanetlendim, bu yüzden ölüp duruyodum. baþka bir bakýþ açýsýndan bakýcak olursak dirip duruyorum. yani bu iyi bir þey sonuç olarak. ve bu lanetten çok lütuf gibi. sanýrým bir yüce beni kutsadý ve böyle oldum. karýmýn necrofili kadýnla olan baðlantýsýný çözebilmek için yeniden ölmeliyim sanýrým. çýplak uzandýðým yataktan kalkýyorum ve kafama sýkýyorum.

odaya necrofili kadýn geliyor ve, sakso çekmeye baþlýyor ruhum bedenimde ayrýldý ve necrofili kadýný izliyor bu sefer dirilmemeyi baþarabiliyorum sonunda bir þeyler deðiþiyor. sonra karým içeri giriyor. ve necrofili kadýn birden toparlanýyor karým kadýna bakýp sinirleniyor. beni onun öldürdüðünü sanýnca ben de þimþekler çakýyor. her þeyi tekrar baþa alýyorum.

kafama sýkmadan önce biraz bekliyorum kapýnýn kulpu hareketlenince tetiðe basýyorum. ve babannem yine kapýnýn önünde ölüyor süper, her þey ayný dedem geliyor ardýndan abim abim dedemi öldürüp odadan çýkýyor necrofili kadýnýn yanýna gidiyor ben de onu takip ediyorum hiç bir detayý atlamamaya yoðunlaþýyorum.

necrofili kadýn abime hallettin mi diyor, ve tam bu sýrada karým geliyor abimi öldürecek. o an bütün olayý durduruyorum. durduðum yerde zamaný geri almaya ve olaylarý ben intihar ederken izlemeye çalýþýyorum.

kafama sýkmadan 5 dakika öncesine astral bir zamanla gidiyorum bu mümkün ýþýðýn evrende kaydolmasý. olaylarý deðiþtiremem belki ama olduðu gibi izleyebilirim. ve baþlýyor sonuç olarak. dedem ve necrofili kadýný salonda seviþirken yakalýyorum. babannem onlarý basýyor ve hýzla benim odama doðru hareketleniyor dedemde toparlanýp ardýndan gidiyor.

tam babannem kapýya geldiðinde silah patlýyor babannemde korkudan kalp krizi geçiriyor sonra abim silahla dedemi kovalýyor zavallý dedem odaya saklanmaya çalýþýyor ama abim onu orada öldürüyor. kaçýrdýðým nokta ne burada? babannemin silah sesini duymadan önce odaya gelmesi açýklandý dedemin de hemen ardýndan gelmesi. ama abim neden dedemi silahla kovalýyor. hadi yine necrofili kadýna aþkýndan diyelim peki karým? ona ne demeli o neden abimi öldürüyor. belki de bütün bunlara neden olduðu için. o zaman necrofili kadýný da öldürmesi gerekmez miydi?

olaylarý tekrar baþa almak zorundayým çünkü kafama sýktýðým anda ruhum tekrar bedene giriþ çýkýþ yapýyor ani bir þok gri kordonun kopmasý sonucu olan bir biyolojik saçmalýk. her þeyi en baþtan izliyorum babannem dedemi necrofiliyle seviþirken bastý ve odama doðru geldi. dedem peþinde ben salonun kapýsýnda bekliyorum. abim mutfaktan çýkýyor elinde silahla ardýndan karým mutfaðýn kapýsýna yaslanýp gülümsüyor. ve abim gidip dedemi öldürüyor.

mutfakta ne konuþuyorlar olaylarýn en fazla 5 dakika gerisine gitmeyi becerebiliyorum. çünkü sadece gördüklerimin takibi üzerinden olaylarý tekrar yaþayabilirim. tekrar 5 dakika öncesine alýyorum her þeyi bu sefer mutfaktayým. mutfaðýn kapýsýndan babannem çýkýp kapýyý örtüyor. kaðýsýndan derken kapýyý açýp çýkmýyor gerçekten kapýnýn içinden o tahta yýðýnýnýn tam ortasýndan çýkýyor. garip kadýndý vesselam. kapý içlerinde yaþar kimseye zararý dokunmazdý.

babannem çýktýktan sonra karým abime bir silah veriyor " bununla öldür diyor" olay tahminimin çok dýþýnda geliþti. karýmdan böyle bir kahpeliði ben de beklemiyordum. abim silahla mutfaktan çýkýyor ve yine ayný olay zinciri. yine o kayýp merkez necrofili kadýn. neden ama. abime azmettiren o deðil. neden hallettin mi sorusunu karým deðil de o soruyor?

gerçekten içinden çýkamadýðým bir durumla karþý karþýyayým. bir de olaylar paralel. ben kapýdan çýkmazsam eðer içeriye necrofili kadýn gelip benimle seviþmeye baþlýyor ve karým ardýndan geliyor olaylar geliþiyor. ama nasýl oluyorda ben kapýdan çýkýnca kapýya babannem abim ve dedem gelebiliyor? yani ayný zamanda ölüyorum bunun deðiþmesi mümkün deðil.

her yolu denedim ölmediðim zaman bir bok olmuyor. öldüðümde ve odadan çýkmadýðýmda iki tane karý arasýnda kalýyor bedenim. odadan çýkmayý ve evi dolaþmayý becerebilirsem eðer bir aile faciasi ile karþýlaþýyorum. hangi arada bir deðiþiklik oluyor anlamýþ deðilim. kafamda filler zikiþiyor.

hala bir çok mantýk hatasý var abim ve dedem odaya geldiðinde silah masanýn üzerindeydi ve abim o silahý alýp öldürmüþtü dedemi. neden þimdi karým veriyor silahý?

bu paralel olaylarýn da paralel alt olaylarý mý geliþiyor acaba abimin masadan silahý almasý bir olay, ben odadeyken dedemin ölmesi hikayesinde geliþen olay. ama odadan çýkýp olaylarýn peþine gidersem abim silahý intihar ettiðim odanýnýn masasýnýn üzerinden deðil karýmdan alýyor. defalarca izliyorum.

olay hep ayný sonuçlarla bitmiyor ama, tamam deðiþik yollardan ayný sonuçlara belki alýþabilirim ama sonuçlarda deðiþiyor bu da iþi daha da zorlaþtýrýyor. tekrar baþa dönüyorum intihar etmeden öncesine astral bedende deðilim kendi bedenimdeyim. silah kafamda kapýnýn hareketlenmesini bekliyorum kapý kulpu hareketlenince havaya bir el sýkýyorum babannem silah sesinden korkup yine kalp krizi geçiriyor. silahla abimi bekliyorum. ben odadayým dolayýsýyla abim silahý karýmdan deðil masadan almak zorunda.

babannem ölüyor odaya necrofili kadýn geliyor, ve babannemin ölüsünü görünce çýðlýk atýyor ardýndan karým geliyor beni görüyor kusura bakma kemal diyor bana ve necrofili kadýný öldürüyor. iþte bu yeni bir þey sonra karýmýn peþinden gidiyorum. karým salona dedemin yanýna gidiyor ve dedem ona hallettin mi diye soruyor? abim gelip beni öldürüyor sonra dedemi. karým abime bakýp gülüyor. ruhum astral uçuþa çýkýyor.

sanýrým gerçek olay bu peki babannemin odaya girmesini saðlarsam ne olacak diye merak etmiyor deðilim ama bunu daha önce yapmýþtým babannem ölünce dedem ve biscolata erkeði seviþiyordu. peki ya babannem ölmez ondan dedem ölürse ne olur? beni de kimse görmez ise iþte kaderin ayrýntýlarý.

bunu denemek için tekrar baþa dönüyorum elimde silah sandalyeden kalkýyorum ve dolabýn içine saklanýyorum odaya babannemin geleceðini bildiðimde elim tetikte bekliyorum odaya babannem girip kapýyý kapatýyor ardýndan babanneme gözüküp susmasýný söylüyorum ve dedemi kapýyý açar açmaz öldürüyorum.

"küvetten sonunda kurtulduðumu ve bu iðrenç kokulu banyoda ölmeyeceðimi düþünüyorum aslýnda. dikkatinizi vererek okuyun hikayeyi sýr gizem hiç bir þey anlatmýyor bu adam." dedemi öldürdükten sonra sanki zaman donuyor. babannem yüzüme bakýyor ilk kez þaþýrýyorum bir þey deðiþti. ilk kez hiç bir þey olmuyormuþ gibi. karým içeriye giriyor. dedemi öldürdüðümü görüyor.

çýðlýk atýyor yüzüme katil diye baðýrýyor babannem yüzüm tükürüyor, korkuyor da ayný zamanda. abim geliyor odaya elinde televizyon kumandasýyla. ne olduðunu anlayamýyorum. her þey birden normalleþti. ölmem gerekmiyor veya necrofili kadýnýn sapkýnca fanteziler sergilemesi. dedemi gerçekten öldürdüm mü? tekrar baþa dönmeye çalýþýyorum baþaramýyorum. abim bana bir yumruk atýyor bayýlýyorum.

sonrasýný fazla hatýrlamýyorum polis gemiþ ellerimi kelepçelemiþler beni evden çýkarýyorlar güneþ hiç almadýðý kadar alýyor gözümü. küvet mevzusundan bahsedebilir miyiz artýk? arabaya bindiriyorlar karým, babannem, abim ayrý bir arabayla geliyorlar peþimden mahalleli bizi izliyor. hepsi ne olduðunu anlamaya çalýþýyor silah sesinin nereden geldiðini öðrenmeye ve neden polis arabasýna bindirildiðimi anlamaya çalýþýyor orospu çocuklarý.

apar topar oluveriyor her þey, ilk defa bu kadar ölmek istiyorum, ifadem sabit. bir olayý çözmeye çalýþýyordum diyorum polislere. sürekli ölüp dirilip duruyorum diyorum. bir kaç gün nezarethane. sonra bir duruþma sonra cezaevi 1 ay sonra görülecek davam. cezevine düþüyorum 1 ay kalýcam burada. çok basýk bir havasý var.


dedemi öldürdüðüm için 2 numaralý damat gözüyle bakmaktalar bana. çok enteresan bir þey bu. damat, nedir ki bu damat gerçekten bilmiyorum ama deli gibi ölmek istiyorum. fýrsatýný bulur bulmaz intihar edeceðim.

ve fýrsatýný buluyorum 13 gün sonra kendimi ayakkabý baðcýðýmla öldürmeyi düþünüyorum. psikolojim düzeldi gibi sanýrým. bu yüzden de bu öyküyü yazýyorum. intihar ettikten sonra gerçekten ölürsem siz hapishane arkadaþlarým bu öyküyü bir yerlerde anlatýn lütfen.

" ne yani, öldüðünü mü söylüyorsun? bu imkansýz burada nasýl duruyorsun peki?"

" anlattýklarýmdan garip gelen tek þey burada durabilmem mi? istersen bir daha öleyim. her þeyin sýrrý bu küvet. ama bu hikayenin sonundayýz malesef."








Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Zaten Üþüyorum [Þiir]


Kemal Çetiner kimdir?

Merhaba, ben Kemal Çetiner. Kendimi tanýtmakta ise oldukça baþarýsýz sayýlýrým bu yüzden, bu faslý lütfen geçelim. Kusruma bakmayýn ama güneþ tepemdeyken böyle bir piyon oynayamam.

Etkilendiði Yazarlar:
Nazým Hikmet, Nietszche


yazardan son gelenler

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © Kemal Çetiner, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.