Yağmurda Islanmak İstiyorum

Yağmurda ıslanmak istiyorum. Güneşlenmek, kırlarda koşmak, gözlerimden yaş gelinceye kadar gülmek, denize girmek, köpüklü sularda yıkanmak, en sevdiğim şarkıları dinlemek, en sevdiğim yemekleri yemek hatta beni mutlu eden ne varsa yaşamak istiyorum. Resimler yapmak, bir orkestrayı yönetmek, imza günü düzenlemek, Lamborghini ile gezmek, önüme kırmızı halı döşenmesini istiyorum. En zor matematiksel problemleri çözmek, bol bol para kazanmak, dünya gezisi yapmak istiyorum. Ah ah bir bilsen aslında ben tek bir ifadeyle seninle olmak istiyorum.

yazı resimYZ

Yağmurda ıslanmak istiyorum. Güneşlenmek, kırlarda koşmak, gözlerimden yaş gelinceye kadar gülmek, denize girmek, köpüklü sularda yıkanmak, en sevdiğim şarkıları dinlemek, en sevdiğim yemekleri yemek hatta beni mutlu eden ne varsa yaşamak istiyorum. Resimler yapmak, bir orkestrayı yönetmek, imza günü düzenlemek, Lamborghini ile gezmek, önüme kırmızı halı döşenmesini istiyorum. En zor matematiksel problemleri çözmek, bol bol para kazanmak, dünya gezisi yapmak istiyorum. Ah ah bir bilsen aslında ben tek bir ifadeyle seninle olmak istiyorum.
Kar yağışı altında lamba gibi parlamak istiyorum. Sana sarılmak istiyorum. Kucağımda bir yığın kır çiçekleri olsun diye kokunu tenime katmak istiyorum. Seni kucaklamak istiyorum.
Düz yolda frensiz, deniz kenarında sessiz, yağmur altında elbisesiz olmak istiyorum. Önce seninle ıslanmak istiyorum. Sonra Saçlarımı seninle kurulamak istiyorum.
Dudaklarım kaşınıyor. Dudaklarımı dudaklarınla kaşımak istiyorum. Sana sevgimi böyle haykırmak istiyorum.
Dünya bir mavi yumak. Seninle iki kedi olmak istiyorum. Dünyayla oynayalım istiyorum. Oynaşalım diyorum. Seni çok istiyorum.
Bir duvarın dibinde büzülüp kalmak istiyorum. Sonra sana bir sarmaşık gibi dolanmak istiyorum. Bende kayboluncaya kadar sana sarılmak istiyorum. Sadece benim ol istiyorum.
Gözlerin iki bidon benzin. Bakışlarınla beni yakmanı istiyorum. Benden kaçısın duman olarak olsun istiyorum. Sen beni yak. Yüreğim tutuşsun. Duman ol sen gökyüzü rengine bürünsün istiyorum.
Her şeyi seninle yaşamak istiyorum.

Başa Dön