..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Güzel birþeyin fazlasý harika olabilir -Mae West
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri



Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  


 


 

 




Arama Motoru

ÝzEdebiyat > Þiir > Modern > ege ýþýk




9 Mayýs 2005
Bölüm_666_yalnýzýz  
ege ýþýk

:BBIA:
Beni de al demiþtim sana. Ama hiç dinlemezdin beni. Hep beraber olacaktýk seninle. Bu seferde tutmadýn verdiðin sözü. Býraktýn beni bu sonu olmayan,kapkaranlýk boþlukta. Kimse anlayamaz beni,senin anladýðýn gibi. Kimse bakamaz gözlerimin içine, senin baktýðýn gibi. Sensin benim kalbimde olan,tek. Sen yaðmurum,sen rüzgarým, sen h2Om, sen benim, ben seninken neden çekip gittin. Çektirdiðin acý, verdiðin mutluluðun yanýnda kalbimi yaktý, dudaklarýmý dondurdu. Gittiðin günden beri ben, ben deðilim artýk. Burada artýk hep soðuk, hep mutsuzluk, hep acý var. Kalbimin atýþýna engel olamýyorum, içime çektiðim havayý sana gönderemiyorum, uyumama engel olamýyorum. Sonsuz bir uyku versen bana, yaþantým gibi. Baktýðým yerde seni görebiliyorum;seni düþünebiliyorum. Yetmiyor bana bu kadarý. Gökyüzü yüzüm gibi sapsarý, hava ellerim gibi soðuk. Kalbim burada yapayalnýz....

Buradayým! Gideceðimiz yere seni götüremezdim,bunu sen de biliyorsun. Kaldýðým yerde herkes mutsuz, kalbi kýrýk, yaralý. Birbirimizden ne kadar uzaklaþýrsak, aramýzdaki mesafe ne kadar artarsa seni o kadar çok seveceðim. Özlem;seni yanýmda deðilken daha çok sevmek, seni istediðim gibi görmek demek. Seni göreceðim günü,beklemiyorum. Çünkü seni bir daha görmeyeceðim. Seni aðlarken düþlemiyorum. Sen hep gülüyorsun,hep
mutlu ve güzelsin. Ama yanýmdayken senin diðer yüzünü de görüyorum. Hasta, mutsuz ,umutsuz...

Ölüyorum .Güçlü deðilim sandýðýn kadar Yaðmur kalbime yaðýyor Sularýn taþmasýna ramak kaldý. Ne olacaðýný sen de biliyorsun. Seni özlemiyorum artýk. Acýndan býktým. Neden beni seçtiðini de bilmiyorum. Sadece artýk kalbim senin deðil. Bana bir daha yazmaný istemiyorum melek. Seni özlemeyeceðim.
Baðlý-1 KORKU
Bütün günlerden biri,bütün aþklar ,bütün sevgiler gibi kolay,çabuk biten hayatým. Ölüyorum. Anlamsýz;bomboþ bir cola þiþesine sýkýþmýþ kalmýþ ben. Sevmezsiniz beni,benim gibileri. Mutlu olmaya çalýþan baþaramayan. Hiçbir þeyi. Ben,ben miyim? Bugün,yarýn,ertesi gün. Her þey ayný,herkes olmasý gereken yerde, her þey burada, her þey içimizde. o orada. Derinlerde. Aðýr,aðýr. Önce ayaklarýn ala, mora bacaklarýndan yukarý çýkacak,üþüyor musun?þimdi. Boðuluyorum. Senin gibi. Yalnýzým. Kanayan bir yara gibi, kabuk tutamayan bir türlü. Fýsýldýyorlar durmadan. Alacaklarý gün beni, buradan ne kadar uzaða gidebileceksem oraya.
Baðlý-2 HOÞGELDÝN
Yorulan var mý aramýzda? Her gün ne kadar aþaðýya bakarsak,her gün ne kadar mutlu olamazsak, her gün ne kadar üzülürsek baðýþýklýk kazanýrýz!!! Günden kaç; bulacaðýn gece de saklý! Hala korkan var mý? Çocukken izlediði o saçma sapan korku filmlerinden. Sanýrým! Peki. Ama neden? Biliyorum problem gerçek dünyadan soyutlanman, korkunun ne olduðunu bilmiyorsun! Seni aþaðýlamalarýna izin verme! Sen ateþin içinden gelen! Bugün dünden farklý. Bugün o gün! Denizin dibi, atmosferin içi, daðýn doruðu. Bekleniyorsun Bugün sýradan deðil, bugün sen herkesten farklýysan nedenini sen ve ben biliyoruz sadece. Bir yerlerde seni anlayan insanlar var senin gibiler var ve seni istiyorlar sonsuza kadar.....
Baðlý-3 NEREDESÝN?
Neden almýyorsun beni? Hadi, hemen gitmek istiyorum. Hazýrým ben dünden fazla yüküm yok. Kalbim, beynim iþte ben! Kurtar beni. Deðiþemeyeceðim zaten istemiyorum! Farkýndasýn sen de benim gibi, benden daha çok! Sen ve ben! Tekrar beraberiz! Þu koskoca dünyada iki kiþiyiz artýk! Hep öyle olsun istedim! Baþým dönüyor! Ölmeye mi baþladým!? Neden üþüyorum!!? Acý var kalbimde! Neden acý çektiriyorsun sen de? Sadece düþünmeni istiyorum! Acýlarýn en büyüðü; sevgilerin en yücesi. Duy çýðlýðýmý; hisset aþkýmý; anla acýmý! Her tarafým kan! Yapýþ yapýþým! Kaným benim çýlgýn yataðýndan çýkmýþ azgýn bir akarsu gibi akar! Damarlarýmda ki kanlý suyu hissetmek acý çektiriyor kalbime!
Baðlý-4 BÝTECEK ELBETTE
Çektiðin acýlar acý deðil benim için. Ateþte yanýp, buzda uyuyacaksýn! Karþýlýðýný umduðun gibi bulacaksýn. Sevgi istiyordun. Alacaksýn!
Ege Isýk 2003- þubat ’03



Söyleyeceklerim var!

Bu yazýda yazanlara katýlýyor musunuz? Eklemek istediðiniz bir þey var mý? Katýlmadýðýnýz, beðenmediðiniz ya da düzeltilmesi gerekiyor diye düþündüðünüz bilgiler mi içeriyor?

Yazýlarý yorumlayabilmek için üye olmalýsýnýz. Neden mi? Ýnanýyoruz ki, yüreklerini ve düþüncelerini çekinmeden okurlarýna açan yazarlarýmýz, yazýlarý hakkýnda fikir yürütenlerle istediklerinde diyaloða geçebilmeliler.

Daha önceden kayýt olduysanýz, burayý týklayýn.


 


ÝzEdebiyat yazarý olarak seçeceðiniz yazýlarý kendi kiþisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluþturmak için burayý týklayýn.


Yazarýn diðer ana kümelerde yazmýþ olduðu yazýlar...
Kimse Ýnanmaz [Öykü]
Tekrar Hoþgeldin... [Öykü]
Hiçbir Yerdeydim [Öykü]


ege ýþýk kimdir?

1986 yýlý Ýzmir doðumluyum. Þimdi arkama dönüp baktýðýmda dibi görünmeyen boþluk. . Geçici amnezia,hafýza kaybý. . . . Hatýrladýklarým:Koþuþturan(bir yerlere yetiþme çabasý deðil,yalnýzca koþma eylemi)dünyaya þaþýran kýz çocuðu. Lisede okul dergisinde bir kaç öyküm yayýnlandý,1997 yýlýnda babamla yazdýðýmýz 'Harikalar Mutfaðý' adlý çocuk oyunu TOBAV oyun yazma yarýþmasýnda övgüye deðer seçildi. Halen 9 Eylül Üni. Güzel Sanatlar Fakültesi Dramatik Yazarlýk Bölümü 1. sýnýf öðrencisi olarak,hayatta kalýyorum.

Etkilendiði Yazarlar:
Virginia Woolf,Paul Auster,Charcles Bukowski,annem,babam,Çaðdaþ Çetinkaya


yazardan son gelenler

bu yazýnýn yer aldýðý
kütüphaneler


yazarýn kütüphaneleri



 

 

 




| Þiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleþtiri | Ýnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babýali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratýcý Yazarlýk

| Katýlým | Ýletiþim | Yasallýk | Saklýlýk & Gizlilik | Yayýn Ýlkeleri | ÝzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Giriþi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © ege ýþýk, 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.