recep akar
Bordo
Oturuyor ve okuyorum simdi / Bizden once bizim icin yazilanlari /
Sen Gidiyorsun
sen gidiyorsun ya simdi / üç tekerli bisikletiyle / yıldızlara
Utanmak
utanıyorum / bir komutanın savaş meydanında / bir asker cesedinden
Ekim Rüyası
efkar sigaralarının dumanından / parça parça gri bulutların / arasına
Uyku Hali
uykuyla uyanıklık arasındaki / o dar kesme taşlı patikada /
Recep Akar
Tanıtım
Hep giden ve arkasında birşeyler bırakan biri olmanın zorluğunu yaşayan biri Recep Akar. Dinamik bir hayat yaşarken arkasında statik ilişkilerini bıraktığını ve başka hayatları ıskaladığını düşünen biriyim ben. Yani hayat genelde yukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal yönünde gelişir benim için. Gitmelerin ve gelmelerin hep zor olduğu hayatımı yazıyorum bir anlamda. Ha bir de rüyalarımı şiirlerime yazmayı çok severim.
Geçmiş
1976 yılında İstanbulda doğdum. 1996 ya kadar da uzun uzun anlatilabilecek ama sonrasi daha uzun anlatilması gerektiği için anlatılmaması daha iyi olan klasik bir çocukluk geçirdim. 19996 yılında dünyaya açılan ben son on yıl içinde durduğum yede duramadım. Mesleğim gereği 69 ülke gördüm. Hala da sayıyı arttırmaya devam ediyorum. Bir yerlerde durmalıyım veya memleketimde olmalıyım diyorum ama olmuyor. Öz gecmişim de gayet öz geçti yani şimdi öz geleceğimi yazmaya uğraşıyorum.
Özellikler
Yazdıklarım bir anda yazılmış şeylerdir. Yazdıklarım üzerinde daha sonra oynamalar veya düzeltmeler yapmam. Yani anın duyguları ve düşünceleridir hepsi.
Etkiler
Sunay Akın, Edgar Allan Poe, Atilla İlhan, Pablo Neruda
Benzer Yazarlar
Hepsi olabilir
Bağlantılar
POPÜLER
-
01
-
02
Ekim Rüyası
recep akar