Müruruzaman II
-Söylenen her şey unutulmak için söylenilecek ve hiçbir delil bırakmayacak ardında.
-Söylenen her şey unutulmak için söylenilecek ve hiçbir delil bırakmayacak ardında.
Bu yüzden gidemem ben; ne kimseye, ne kimseden!
"İstersen, olur her şey!" diyenlere inandık, istedik, olmadı hiç bir şey!
Ruhum telaşlar içinde, asılsız! / Yalanı yok gözlerimin.. / İçimde
Atlantis’im; Kayıp kıtam! / İlk göz ağrım, / Ağrıyan yanım..
Kalabalıkları deler, / Issız yerlerde büyür ayrılıklar. / Her düşte
Tohumunu onlar atıyor zamanın, ben izliyorum, golgesinde dinleniyorum asla bana kalmayacak cennetlerin…
Şiirden kopuyor acısı en derin yaraların. Şiir; düşündüğünü yazamıyor artık! / Uysal yanlarını
Küçük bir oda; Sarı boyalı...
İki kişi,
Bir kadın bir adam...
Göz yaşlarımızdan yaptığınız o kumdan kalelerde yaşamaya mahkum bırakıldık, sırf bizden önce bu parklarda oynayanlar öyle istedi diye!..
Kana kana içtim kanını, / Sana acıların en büyüklerini yaşattım hep!
Bence, aslı astarı olmayan uydurma bir kabareyken tüm bu bedeli ödenmiş, çoktan fişlenmiş kimlikler; hayat sandığımızdan çok ciddiye alıyormuş bizi meğer!
Miladı dolmuş kelimelerin.. / Kendimi bitirdim önce, celladı oldum senli seferlerin.
Resimlerde alaca bir yangın. / Her birinde siyah işlemeli atkın; /
Hala vadesi kısa ömürlerin! / Hayat galibiyete hazır, / Kul
Önceleri özlemin bile bir adabı vardı. / Öyle özlemler peydah oldu ki sonraları
"Üzgünüm Madam! Tanrı bizde de yok.."
Sabırsız şarkılar dinliyorum, / Miladı dolmuş akslardan artık zamanlar... /
Temmuz 1983 İzmir doğumlu. ilk-orta ve lise öğrenimini İzmir'de tamamlayarak üniversite eğitimi için Afyonkocatepe surlarını aşan kızımız bir daha İzmir'in yüzünü göremedi. Lise sıralarındayken ajansta mankenlik yaparak başladığı çalışma hayatına, radyo programcılığı, dans, yönetici asistanlığı, muhabirlik gibi gereksiz uğraşlarla devam etti. Gayrı İstanbul sınırları içinde ikamet etmekte olan şahsı muhterem şu sıralar özel bir televizyon kanalında çalışmaktadır. Adı gibi aziz olsun.. Reverans..
Esareti hükmünden, boyu kendinden küçük; ve yüreğim ancak yazabildiğim kadar büyük!
İstanbul
Asi, kılıksız, cırılcıplak..
Cemil Meriç, Mitoloji
Şu sıralar temiz...