..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - SiLGi

s-ilgi - SiLGi
Site İçi Arama:

- SILGI -

-miş (rey'an yüksel) Aşk ve Romantizm 

çiğ düşmüş yaprak rengiydi gözleri / / belki de bir incinin izdüşümü / / baktığımda anlayamazdım gizini / / çözemezdim bilmeceyi / / ya o anlatmak istemezdi / / ya da ben göremezdim sevginin izini

Bulanık Şiir (rey'an yüksel) Anı 

Suskunluğun bana olmasın dedi / sesin / Suskunluğum sana değil / Bu ara noktalarımla beraber / kaybettim noktalamalarımı

Ey Sevgili (KORAY KARAMANLI) Aşk ve Romantizm 

Bir dahası olmadı. / Sular temizlemedi. / Binlerce ter kokusu vücudumda. /

Tutunmak (Zeliha Gökkan) Didaktik 

En unutulmaz anlar / Silinir hatıralardan birer birer... / Tadına doyum olmaz zamanlar, / Gelir de geçer...

Bitişin Çığlığı (Zeliha Gökkan) Soyut 

Yeni bir girdap, / Yeni bir ızdırap, / Yeni bir rab olma bana eksik olsun

Simit ve Susam (Yasemin Cankaya) Sevgi ve Arkadaşlık 

"Susamın simiti her görüğünde tekrar aşık olması gibiydi..."

Nerdesin? (Sihem Tachouli) Özlem Şiirleri 

Ruh uçar geceleri sevdiği diyarlara,kimi zaman hiç uyanmak istemem sırf bu yüzden..Sorarım sevgilim sana,şimdi nerdesin?

Gece (elif) Umut 

Hayatı sınamak zor vesselam,hayat sınıyor her zaman....

Sığ Sular (emre gümüşdoğan) Aşk ve Romantizm 

sen, gün gibi karşıladığım / ve uğurladığımsın... /

Yalan! (TURGUT ÇAKAR) Modern 

Bazı gidişler "yarım" bırakır insanı...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.