..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamak için topu toplam altı haftam kalsaydı ne mi yapardım? Tuşlara daha hızlı basmaya bakardım. -Isaac Asimov
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - NAZLI GÜLÜM

Mustafa ATİŞ - NAZLI GÜLÜM
Site İçi Arama:

- NAZLI GÜLÜM -

Zamanın ötesinde aşkların odası.

Deniz Yıldızı (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Bu Gece (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Ayrılıklar bitsin, kalpler bir olsun Işıklar siyahı alsın bu gece Rüzgârlar kanatlı bir melek olsun Ziraata selam salsın bu gece

Olur Mu? (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Sana bir ev yaptım sevgi düşümde Kaçıp can evimden çıkma olur mu? Beni böyle yapayalnız bırakıp Umutlarımızı yıkma olur mu?

Bebeğim (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Bir can düşer can özüme canından Aşkım sarar seni dört bir yanından Çiçek açsın ikimizin kanından Gel!.. diyorum.. gelmiyorsun bebeğim

Nazlı Gülüm - 10 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

“Sendeki /beni/ öldürebilirsin / Yüreğimdeki /sana/ dokunma!. / Yanarsın çünkü..”

Nazlı Gülüm - 9 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

“Sensiz yüreğim bir Kerbela olur / İçimde binlerce Hüseyin ölür”

Nazlı Gülüm - 8 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Yaralı sevdaların ağlayışı ondandır / İçimdeki şarkının kanayışı ondandır / / Ondandır, yakamozun derya-lara küsmesi / Ondandır, yüreğimde kasırgalar esmesi / Ondandır, kalemimde mürekkebin bitişi / Ateşten bedenimin soğuktan titreyişi / Gün batarken şiirin yazılması ondandır / İkimize tek mezar kazılması ondandır / Ondandır, her lâhzanın bin yıl hesaplanışı / Yargısız infazların göğsüme saplanışı / / Ondandır, gidişini kabullenemeyişim / Ondandır, sen yaşarken ölemeyişim / /

Nazlı Gülüm - 7 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Gözyaşıyla sulanan gönül vîrandır bugün / Seni benden ayıran hâzin devrandır bugün / Yıllarca hayat bulan umut bicandır bugün / Sen de gidiyorsun ya, aşklar yalandır bugün / / Ağıt yakmak, yas tutmak, aşka isyandır bugün / Derya-nın balıkları vurduğu andır bugün

Nazlı Gülüm - 6 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Ne ölümsüz bir hayat ne ölümlü bir gerçek / Sevgini alıp benden maziye götürecek / Gönül bu kabullenmez fermanını kaderin / Ömür bitse yolunda “Bu sevda bitmeyecek”

Nazlı Gülüm - 5 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Kapadokya!.. Bende kalan tek sensin / Her baktığımda sana dünyalara bedelsin / Sana dokunan eller başka ellerde şimdi / O tozpembe hayaller meçhul yellerde şimdi / Üşüdüm hasretiyle gel ki ateş ol bana / Kapadokya!.. Bari sen eş ol bana

Nazlı Gülüm - 4 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Senin o tebessümle bana bakışın varya / Semada gökkuşağı yüreğimde bir Derya

Nazlı Gülüm - 3 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Bakma suskunluğuma yüreğim volkan gibi / Ayrılığın ateşi kalbimde Nazlı Gülüm / Kıyametin koptuğu o dehşetli an gibi / Bir dünya yıkılıyor içimde Nazlı Gülüm /

Nazlı Gülüm - 2 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Bir acıdır ki yanmaz kavurur / Bir rüzgardır ki esmez savurur / Bir ateştir ki göğsüme vurur / Yüreğim dağlanır “Nazlı Gül” diye

Nazlı Gülüm - 1 (Mustafa ATİŞ) Aşk ve Romantizm 

Rüzgarlar semada bulutu sarıp / Yağmurlar toprakta aşkı bulurmuş / Derya-lar kurursa güneşe kanıp / Balıklar çırpınıp öyle ölürmüş /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.