..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Herkes aynı notayı söylediğinde uyum elde edilmiş olunmuyor. -Doug Floyd
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Şeker Karası

Şule Aydemir - Şeker Karası
Site İçi Arama:

- ŞEKER KARASI -

Şeker Karası

Şikayetname 12 / Taş Ocakları ve Kuşlar* (Naime Erlaçin) Sevgi ve Arkadaşlık 

/ bu şiir şimdi taş basarak / taşlaşmış yüreğine / ocak kapılarında parçalıyor yasını / gözyaşını kederle gezdiriyor bulutlarda sensiz / ki anlamıyor ah! / neden cansızdır rahminde büyüttüğü bütün yavrular!

Değirmen Taşı (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

aşk olunca yüklemi / bırakıp gittiler...seninle beraber.... /

Kızım'a (TURGUT ÇAKAR) Yaşam 

Canım kızım için...

Sorular (Şule Aydemir) Aşk ve Romantizm 

nasıl mı severim / adı beyaz sevgimin / sevince: / ben beyaz olurum

Sen Farklısın (Şule Aydemir) Garip 

ama şimdi / sen varsın: / ve sen ki / terk edilemeyecek kadarsın / sen beyazımsın

Gün Gelir de... (Bilal COŞKUN) Klasik 

olur ya!

Düşünürken sizi (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

siz bilmezsiniz../..ilk defa hüzzamla seviştim ben / inkar etmeyeceğim,../..rast’la da kırıştırdım../..eh biraz da hicazla../..ama ne olur kıskanmayınız../..onlar hala var hayatımda../..siz başkasınız.. /

Sevgisizlik (Mehmet Sinan Gür) Öyküsel 

.

Eskiden (Mehmet Sinan Gür) Özlem Şiirleri 

Yaşama özlem

Ateş ve Ölüm (Bütün Şiirler 16. 07. 2009) (Mehmet Sinan Gür) Başkaldırı 

İki temmuz... Sanırım bu günü herkes biliyor.

Aç Mektubumu (Tayyibe Atay) Bireysel 

Beyazına yazdım / Adını, adresini, / Almadın mı? /

Milyon kere saçmalık (Birkan ASKAN) Anı 

Ve ayrılık, Bin parça yalnızlık, Milyon kere saçmalık, Aşk, Ama yürekten, Bir tadımlık....

Alışamadım bu vur-kaçlara (Seynur İnal) Aşk ve Romantizm 

Savuruyor beni rüzgarların, bilmediğim diyarlara. Yetim gibi kalakalıyorum, yokluğunda. Özlüyorum, bekliyorum, yoruluyorum, sensiz buralarda

Elveda Türküsü (ELCiN ORHAN) Öyküsel 

Bir yanı kar, bir yanı bahar düşlerimi al yüreğimden. / Yüreğin nerelerde, sesin nerelerde bilinmez, / Benim sesimle sana söylenen elveda türküsü bu / İyi dinle....! /

Çizgidekiler (selçuk öztürk) Umut 

biz dünle yarını ayıran bir çizgide yeşerdik...

boydan boya (selçuk öztürk) Garip 

bir gemi yanaştı limana/bir gemi okyanusta..

Ötesi Boş Küp (Şule Aydemir) Aşk ve Romantizm 

ah aşk! / dokunmak parmaklarınla yıldızlara / ayı çiçek yapıp takmak saçlarına / güneşe kırpmadan bakmak gözlerini / silmek herkesi ve her şeyi /

Ana (ömer akşahan) Özlem Şiirleri 

nasıl okumalı / bu şiiri sana / tahta kapı / demir eldiven

Affediş (Levent Ümit Temiz) Garip 

Affetmekte geç kalmayın

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2025 | © Eser sahipleri, 2025
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.