..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Anlamak beğenmenin başlangıcıdır. -Spinoza
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Sevgi Mabedi

- Sevgi Mabedi
Site İçi Arama:

- SEVGI MABEDI -

şiir mavi kırmızı

Kaç cemre düşmeli yüreğime (Seynur İnal) Özlem Şiirleri 

Kaç cemre düşmeli yüreğime, / ısınmak için yeniden. / Unutmak için, yeşil nazarlarını, / kaç bahar geçmeli, / hasretinin üstünden...

Dünya'nın Çatıları (Barıs Gülçur) Bireysel 

Bir gün farkettim ki dünyanın bütün çatıları aynı renk!

Boşluklara Koşuyorum Nefes Nefese (Atilla Güler) Bireysel 

Kahpe hayatın lacivert dokunuşlarındaki soğuk / Vuruyor serseri kalbimin yalnızlığına / Fırtınada savrulan başıboş sandal misali ömrüm

Farklı Diyarlarda (Tayfun Serdar KALYONCU) Özlem Şiirleri 

Bazen, gökteki dolunaydan, / Bazen, karanlık bulutlardan, / Yansıyacak bakışlarımız birbirimize, / Farklı dünyalarda olsak bile. /

Bir Çay Sohbeti (Levent Ümit Temiz) Garip 

Aydın değiliz ama / Cahil de sayılmayız bak /

Yüzü koyun günaha (Birkan ASKAN) Sürrealizm 

Yenilmek için beyaz sabaha, / Yenilenmek için belki de korlanan mahşerden, / Serilmek yüzü koyun günaha...

Anlayacaksın... (MeRCaNDeDe) Yaşam 

Gülün heyetini anladığın gün / Dikenin yerini kavradığın gün / Suyun kaynağında kaynadığın gün / Bülbülce hicranınla yandığın gün / Gülün servetini anlayacaksın /

Elveda (MeRCaNDeDe) Aşk ve Romantizm 

Sımsıcak bir veda şiiri...

Yangın (Engin M.Gürcan) Aşk ve Romantizm 

Seni geceler boyunca özlemekten başka elimden bir şey gelmiyor. / Ve gündüzlerim ; / Yangın akşamlarından kalan küllerini savurmakla geçiyor

Kurtuldum... (BİLAL COŞKUN) Didaktik 

senden kurtuldum!

Uyarı (Tayyibe Atay) Lirik 

yolun bu ucunda / yağmur yağar burçlara... /

Yokluğun İçimde Çocuk (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

Hüzünler!..şiirimizin temel öğesi..bazen akşamla gelir,bazen sevda ile...bakışlarımızda bulur anlamını çoğunlukla...içimizde ki çocuğun gülüşüdür,ağlayışıdır,zamana korkuyla bakışıdır,açlığıdır...........üşümüşlüğüdür.....

Öylesine Bir Siir (Hasan Sami EMIROGLU) Görsel (Resimli Şiir) 

Sair ve Ressamin, ayri ayri anlatim ve cizim tarzlari vardir.En önemli faktör bu siirde, ressamin insanlarin ikinci yüzünü, ortaya sergiliyebilmesi faktörüdür!..

Mavi Kelebek ve Kırmızı Kedi (A.CANN) Yaşam 

Ukrayna'da Mavi Kelebek, Kırmızı Kedi ve Zaman.

Asfalt Sevişmelerinde Şizofren Aşklar (A.CANN) Başkaldırı 

Baştan ölü doğar çocuklar.... / ve / Açık ağızlar Tanrıyı yakalar. / /

Kanıt (Levent Ümit Temiz) Yaşam 

Dün yoktuk / Bugün varız /

Belirsiz (Levent Ümit Temiz) Lirik 

Demek ki sevgiler artık yetersiz

Batık Güneşlere Yolculuklar... (Raşit Cumhur ÇAKIN) Aşk ve Romantizm 

aşk batan bir güneştir,geri gelmeyecektir

İntihara Cevabımdır (Kürşat) Bireysel 

"uzaklığına sıraladığım sözcüklerimin ağırlığı yok / tutunamadığım yüzlerin sözcüsüyüm / hepsini asıyorum kuytu köşe bir yerlerde" /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.