..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Sevgi bilmekten doğar." -Mevlana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - AŞKIMMMMMMMM

BİLAL COŞKUN - AŞKIMMMMMMMM
Site İçi Arama:

- AŞKIMMMMMMMM -

SEN BENİM HERŞEYİMSİN...

Sevda Türküsü (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Sevdalandım sevdalandım...

Baharın Müjdecileri (iLkEsU) Yaşam 

Nasıl da noktalıyor kalbim kötü satırları. / Savaşırcasına iğneliyor virgüllerim , / füzeler patlıyor ünlemlerimden ! / /

Bir Gün Sende Seveceksin.......... (BİLAL COŞKUN) Klasik 

Ektiğini biçeceksin sevgilim! / Ne ektiysen o nu hemde.......

Maratoncu (rey'an yüksel) Soyut 

koşup koşup bana doğru / birden duralıyorsun

Aşkımı Rafa Kaldırdım !... (BİLAL COŞKUN) Sevgi ve Aşk 

Yeminim olsunki artık sevmeyeceğim hiç bir kadını,

Yalancı... (BİLAL COŞKUN) Taşlama (Kinaye) 

Demek, Beni Çok Seviyorsun!!!

Tualler... (BİLAL COŞKUN) Bireysel 

Renkli görünen zamanın , siyah beyaz anlarıdır, / Aldığım nefeslerim... /

Olacaksa Böyle Olmalı! (BİLAL COŞKUN) Yaşam 

Aşk dediğin böyle yaşanmalı....... / yaşanacaksa eğer!

Hasretin Gözümde Tütüyor! (BİLAL COŞKUN) Özlem Şiirleri 

UZAK BİR ŞEHİRDE... / SENDEN KOPUK BİR HALDE! / TÜTÜYORSUN BURAM BURAM.. / DONUK GÖZLERİMDE; PUSLU DAĞLAR GİBİ

Güzelim !... (BİLAL COŞKUN) Didaktik 

güllerimin arasında bir sığıntı!!!

Seni O Zaman Seveceğim! (BİLAL COŞKUN) Pastorel 

Kara kışlarda dahi,sıcacık yüreğimle seveceğim seni.

Sevme Sakın! (BİLAL COŞKUN) Klasik 

Şafağım olmaz benim, gecelerime katlanamazsın sen; / Gözyaşını bilmem... bulutlarım kısırdır hep!

Korkularımdan Korkuyorum (BİLAL COŞKUN) Soyut 

Ürkek dudaklarımdan bir yalvarış sana... / "İncitme yüreğimi... sev ne olur diye" / Susuyorsun, kızıyorsun,küsüyorsun; / Kahretsinnnn! /

Aşka Çağrı... (BİLAL COŞKUN) Didaktik 

Dokunuşlarını duyayım en mahrem yerlerimde, / Körükle içimdeki ateşleri birlikte yanalım. / Savurmadan kıvılcımlarımı, kırmadan hislerimi, / Al götür beni dönülmez noktaların ucuna! / /

Sen En Büyük Günahım mışsın... (BİLAL COŞKUN) Öyküsel 

Çiçeği ve meyvesi olmayan, sıradan bir yeşil! / Ne gündüze ne de geceye idi, yüzündeki maske.

Tutku (pınar genç) Yüzleşme 

"Vazgeçilir gibi değil bu med-cezirler..." tutku mu daha tehlikelidir acaba aşk mı?kaçmak mı daha uzun sürer kovalamak mı?İnsan aşık olmaktan mı korkar bu kadar yoksa tutkuyla bağlanmaktan mı?İiçine bir kez aktı mı zehir kurtulamazsın, ne ilacı vardır

Gitme Ne Olur... (BİLAL COŞKUN) Modern 

Duygularımdaki başı boşluk,kendine gelmeden. / Yerlere düşmeden gözlerimdeki kristallar! / Ardından ağlatıp,çekip gitme ne olur.

Özledim Sevgilim... (BİLAL COŞKUN) Özlem Şiirleri 

O gül rengi dudaklarından, / Seni seviyorum diye dökülen kelimeleri; / Özledim sevgilim... bilesin.

Mutlumusun Şimdi? (BİLAL COŞKUN) Taşlama (Kinaye) 

Anılarımızı düşünüyorum, dirilişim olur diye! / Her hatıra; bir kör kurşun, sol yanıma saplanan.

Kandırdım Kendimi! (BİLAL COŞKUN) Pastorel 

Bir papatya resmi çizdim, biraz irice! / Yapraklar ekledim; sayısını bilemediğim,

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.