..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Matematiğe, yalnızca yaratıcı bir sanat olduğu sürece ilgi duyarım. -Godfrey Hardy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Şiirlerim

Sevgi Yavuz - Şiirlerim
Site İçi Arama:

- ŞIIRLERIM -

Tüm şiirlerim

Düşünceler II (Sevgi Yavuz) Bireysel 

Kopartıp bilinmezleri ekledim geçmişe / ne katar ki bir bilinmez / çürümüş bir cesede

Düşünceler I (Sevgi Yavuz) Bireysel 

piyon gibi geldik / gidiyoruz kale gibi

Halayık (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

mahrem zenci cariyenim ben / loş ve izbe odalardaki gaz lambaları / küsmüş siyah yüzüme ...../ ki / yıldızlar benden karanlık / uzun koridorlarında haremin / kahkahalarımı hiç duymadın / çık gel geceleri / odama Afrika'yı astım /

Aşkın Ucunda (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Hep avuçlamak istedim / Hissetmek güllerin kırmızısını / Çiy düştü yapraklarıma / Ağırdı / taşıyamadım /

Yumak (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Kocaman beyaz bir yumaktık senle ikimiz / Yuvarlandık durduk hayatın dikenli yollarında / Kah bir engele rastladık gidemedik biri yardım edene dek / Kah biraz hırpalandık çocuk ellerinde hayatın /

Durdurabilmek isterdim zamanı (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

ruhunu bedenimde hissetmek / ve sen en derinimdeyken / parçalamak isterdim / kalbimin her hücresini / ellerimle /

Diyemeden... (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Usul usul sokuluyorum / Kapının zilinde elim / Düşüncelerinden sıyrılıp / Geldiğini hissediyorum kapıya / Ayak sesleri / Yavaş ve hüzün kokan / Kapı aralanıyor / Bir el, sonra nemli gözleri / Parçalanıyor bir şeyler içimde / Akıyor alnımdan ılık

Neresinde... (Sevgi Yavuz) Lirik 

/ Sen söyle aşk bunun neresinde...

Derinliklerden... (Sevgi Yavuz) Soyut 

/ Bir bakış ki yürek yakar ...bir bakış ki tüm kapıları açar...

Ben Hiç Aşık Olmadım ki... (Sevgi Yavuz) Modern 

İnanır mı insan sevdiğine / Güvenir mi sonuna kadar / Ya hayallerin suya düşmesi / O da var mıdır aşkın içinde /

Adım Adım... (Sevgi Yavuz) Bireysel 

/ Adım Adım başlıyordu herşey...ve başladığı gibi yine adım adım bitiyordu...

Neye Yarar... (Sevgi Yavuz) Garip 

/ Karanlıklardı istediğim...Kimsenin olmadığı...dokunamadığı...incitemediği....

Sevda Türküsü (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Sevdalandım sevdalandım...

Nurtanem... (Sevgi Yavuz) Özlem Şiirleri 

Canım oğluma...

Memur (Sevgi Yavuz) Halk 

Memurun çilesi...

Gel... (Sevgi Yavuz) Aşk ve Romantizm 

Uzak durma ne olur...Sensizlik ölümden beter...Gel birtanem...Gel ne olursun...

Bir Dünya İsterdim... (Sevgi Yavuz) Toplumcu 

Uçurtma dolu bir dünya...

Annem... (Sevgi Yavuz) Özlem Şiirleri 

Anne hasreti çekenlere....

Biz... (Sevgi Yavuz) Soyut 

Aşkıma yazılmış bir şiirdi..doğaçlama...

Çatışma... (Sevgi Yavuz) Bireysel 

Kalbim ile beynim...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.