..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Matematiğe, yalnızca yaratıcı bir sanat olduğu sürece ilgi duyarım. -Godfrey Hardy
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - KASTAMONU SEVDASI

Erdal Arslan - KASTAMONU SEVDASI
Site İçi Arama:

- KASTAMONU SEVDASI -

Adından da anlaşılacağı üzere, Kastamonu ağırlıklı şiir, deneme, hikaye ve makalelere yer vermek istiyorum. Kastamonu üzerine şiiri, denemesi, hikayesi ve makalesi olanları bekliyorum.

Üzülme (Erdal Arslan) Deneysel 

ŞAİRLİK SADECE UYAK MIDIR?

Pir' İ Fani (Erdal Arslan) Yaşam 

Siz hiç gençliğin en deli dolu zamanlarında ihtiyarlığı, yolculuğun başında sonunu, hayatın baharında hazanı düşündünüz mü? Ben düşündüm ve bakın ortaya nasıl bir şey çıktı!

Gözbebeğinin Yeşili (Erdal Arslan) Bireysel 

Umutsuz bir aşkın, imkansız bir sevdanın öyküsünü dinlemek ister misiniz? / Buyrun lütfen!

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.