..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Özgür insan, denizi daima seveceksin. -Baudelaire
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Erdal Arslan
Erdal Arslan - ERDAL' IN EDEBİYAT SEYRİ
Site İçi Arama:

Ana Sayfa
  Son Veda (Erdal Arslan) 16 Ocak 2007 Sevgi ve Aşk 

Vuslatı yaşamadı hiç bir gecenin bitiminde bu gönül... Sadece özlemi sevdi, hasreti yudumladı, aşkı tek kişilik yaşadı... Ve sonunda vuslatın olmadığı özleme son veda busesini verdi.

Üzülme (Erdal Arslan) 29 Ağustos 2005 Deneysel 

ŞAİRLİK SADECE UYAK MIDIR?

Hikaye (Erdal Arslan) 25 Ağustos 2005 Yaşam 

işte gerçek bu aslında. bütün varlığımız, zenginliğimiz, kariyerimiz bir anlık sondan ibaret.

Unutulmayan (Erdal Arslan) 24 Ağustos 2005 Bireysel 

unuttum deme yalan unutamazsın beni / dudaklarında gezinen bir gizli ben varım / unuttum dediğin hatıralar koynunda / unutulmayan ben sen de bir ömür yaşarım

Gözbebeğinin Yeşili (Erdal Arslan) 24 Ağustos 2005 Bireysel 

Umutsuz bir aşkın, imkansız bir sevdanın öyküsünü dinlemek ister misiniz? / Buyrun lütfen!

Pir' İ Fani (Erdal Arslan) 24 Ağustos 2005 Yaşam 

Siz hiç gençliğin en deli dolu zamanlarında ihtiyarlığı, yolculuğun başında sonunu, hayatın baharında hazanı düşündünüz mü? Ben düşündüm ve bakın ortaya nasıl bir şey çıktı!

Üzülme!
İki satırı bir araya,
Kelimeleri hizaya sokamadım diye.
Tebessümler açıyorsa yüzün
Mehtabı seyre daldığında,
Gülücükler saçıyorsa
Bir demet papatya avuçlarında,
Sessiz haykırışlarda duyuluyorsa sesin,
Sevin,
Mutlu ol,
Artık sen de şairsin.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Erdal Arslan, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 15:25:36