..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"...öyküyü yazan bilge, beşinci ya da altıncı göbekten kral torunu olduğumu ortaya çıkaracak şekilde belirleyebilir soyumu." -Cervantes, Don Quijote
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - BlueAngel

Yeşim Şahin - BlueAngel
Site İçi Arama:

- BLUEANGEL -

Yesimin yazıları

Sevgiliye... (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

Düşünüyorum seninle yaşanılan anları / Bazen coşkulu, doyumsuz bir sevgi, / Uç noktalarda yaşanan, hayal gibi aşk... /

Yaşam Tadında (Yeşim Şahin) Aşk ve Romantizm 

Canımda kanımdasın / Yaşam tadimsin derdi /

Sen!.. (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

Sen!.. / Sen gözlerimden süzülen gözyaşım, / Sen uykularımı güzelleştiren rüyam, / /

Sürpriz... (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

Hani diyorum bir gün aniden gelsen, / Karşımda durup gözlerini gözlerime sabitlesen, / Sonra... sonra bir anda koşarak kollarıma atılsan

Bir Gün (Yeşim Şahin) Aşk ve Romantizm 

Bizim her an unutmamamız gereken bir şey var bu aşk ne olursa olsun var olmalı.

Yesimce (Yeşim Şahin) Bireysel 

Gece karanlık olsa da içinde ki ışık insanı aydınlatmaya yeter" 11/02/2001 Yeşim

Gozleri Sevda Olan Sevgili (Yeşim Şahin) Aşk ve Romantizm 

Gozleri sevdadır askımın Yesil yesil bakan Baktıgı noktalarda İcimi daglayan

Yaşadıkça... (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

Seni düşündükçe... / Mutlu bir gülümseme oluşuyor dudaklarımda, Aşk...

Seni sevince... (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

Yudum yudum, azar azar yaşamak istiyorum seni

Özlemin... (Tenedos) Aşk ve Romantizm 

seni düşünüyorum sensiz saatlerde / bazen tatlı bir gülümseme, / bazen hüzün, / bazen birkaç damla gözyaşı ile... /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.