..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Gerçek bir sevgide diğer insanın iyiliğini istersin. Romantik sevgide diğer insanı istersin. -Margaret Anderson
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Duygu Kitaplığı

PELİN KARCI - Duygu Kitaplığı
Site İçi Arama:

- DUYGU KITAPLIĞI -

Duygusal

Bir Terkediş Götürebilirdi Beni Kaybolduğum Yere (Murat Kayali) Bireysel 

bir terkediş götürebilirdi beni kaybolduğum yere / şimdi / hüzün bir yol hatırası / günlüğümüzde /

Sıradan Bir Aşk Öyküsündeki Sığ Sevişmelerden Geriye Kalan (Atilla Güler) Bireysel 

az hiç bu kadar az olmamıştı

Tükeniyorsun (BARIŞ BİLGİ) Yeraltı 

Daha çabuk pas tutsun diye kaderin. / Gözyaşı döküyorsun gecelerde.

Bir Aşk İçin Düet (Ali Vahip T.) Aşk ve Romantizm 

gölgen mi bana eğilen ? / / (-gerçekliğimden öp beni) /

Yüreğim, Ruhum, Beynim (PELİN KARCI) Bireysel 

Kuş, yılan, kedi... / Sevda, tutku, yalan... / Umut, arzu, utanç... /

Zaman Kadar Ömrün Var Bende... (gizem) Bireysel 

acımın siyah beyaz yansıması kağıda ve buraya...

Bitti Diyorsun... (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

bitti diyorsun../..kırılıyor düşler birer birer../..ortalık düş kırıklığı sitesi../..ortalık yangın yeri...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.