Cumhuriyet fikir serbestliği taraftarıdır. Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre saygı duyarız. -Atatürk |
|
||||||||||
|
hani dokunmuştum ya yüzüne neyse, zaman kadar ömrün var bende yürüyorum yalnızlığım çıkıyor çıkmazlarda çıkmazlar yalnızlığıma çıkıyor ben nereye çıkıyordum? o çıkmazlarda çıkan yalnızlığımın içinde, tek görebildiğim senin kimliksiz suretindi... tekrar dokunsam diyorum kendimce korkuyorum.. ya kayboluversen birden bire yalnızlığımda gider senle kirlenir yüzüm yüreğim öylece kalır iyice senden ırak indiriyorum elimi uçurumlara kokun geliyor hala yıkasam ellerimi geçer mi bu acı? ne anlamı var, hücrelerime işlemiş damarlarımda türkülerle halay çekiyor yoruluyorum çıkmazlarda çıkanlarla yani senle yani yalnızlığımla oturuyorum öylece olduğum yere bu koku, bu hayal, bu bu... ben ölüyorum dur, ağlama hemen giden benim, sevdam değil sevgim zaman gibi sevgim başlangıçlar gibi aralıksız ve yavaş yavaş düşüyorum, düşünüyorum, düşlüyorum düşüm dünde kalıyor düşünmek sonsuz yaşıyor düşmek kaçınılmaz kalkamıyorum... kalkamadığım heryer sen kokuyor hayat biraz uzaklaşsa ne iyi olur diyorum ağlayamıyorum ağlamalarıma yalnızlığımı verin geri fikirlerim bu defa sensiz olsun sen ve kokun yani suretin ve kokun beni de onu da mahvediyorsunuz ellerim yalnızlığım sen kokun çıkmayan çıkışlarım uçurum, düşüm, dünüm, bugünüm ben nereye çıkıyordum? oturmuştum en son... şimdi uzanmışım, çok soğuk değil mi? göremiyorum da artık kokun, kokunu hissedemiyorum ben ölüyorum korkma, ağlama ben ölüyorum sevgim orda başlangıçta zaman da ben mi?? yalnızlığımla baş başa...
İzEdebiyat yazarı olarak seçeceğiniz yazıları kendi kişisel kütüphanenizde sergileyebilirsiniz. Kendi kütüphanenizi oluşturmak için burayı tıklayın.
|
|
| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık | Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi | |
Book Cover Zone
Premade Book Covers
İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim
Yapım, 2024 | © gizem, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz. |