..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Tarih, hiçbir zaman orada bulunmamış kişiler tarafından anlatılan hiçbir zaman olmamış olaylarla dolu bir yalan. -Santayana
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Aşk Yok!

Aşk Yok! - Aşk Yok!
Site İçi Arama:

- AŞK YOK! -

Sevgiyi ve aşkı anlatıp, yok olmadığını kanıtlamak isterdim.. Ama .....

Maskenin Ardından Göremediklerin (Atilla Güler) Yaşam 

her kıvranış / yılanların tarzında, / saklanamazsın; / saklayamazsın; / bitiyorsun!

Seni Sevmek (TURGUT ÇAKAR) Aşk ve Romantizm 

Seni sevmek "ömrümün gizil gerçeği"seni sevmek,adam gibi adam olmakmış...

Her Gün Yeniden Aşık Olmalıyım Sana (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

...Kaybetmeliyim kendimi bilmediğim bir yerde,/Elim ayağım titremeli,/Gözlerim kararmalı,/Ve yeniden doğmalıyım sende...

Bilki Çok Sevdim Seni... (baki baykal) Sevgi ve Aşk 

Aşka ara verdiğim zamanlarda çaldın kapımı, yüz görümlüğü kadar kısa gelip geçtin içimden sana ait herşeyi bırakarak.. Sonra, sonra lâl kırmızı gün batımlarında aradım hep seni..

Ben Yaktım Tüm Denizleri (TURGUT ÇAKAR) Aşk ve Romantizm 

Kelimelerin,İsrafil'i oldu içimde kopan kızılca kıyametlerin...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.