..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Her devrim yokolup gidiyor ve peşinden yalnızca yeni bir bürokrasinin artıklarını bırakıyor. -Kafka
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Bir Ufak Çocuk

muRRaTTi - Bir Ufak Çocuk
Site İçi Arama:

- BIR UFAK ÇOCUK -

Cocuktur saflığın simgesi. Ne su saf kaldı günümüzde ne de hava.Çocuktur her dönem tek saf kalabilen.

Yalanmış! Sevgili (muRRaTTi) Taşlama (Kinaye) 

Bitti artık yitik ve YALANMIŞ! sevgili...

Geçmişten Mektup (muRRaTTi) Aşk ve Romantizm 

Aradan yıllar geçti, bu satırlar hala yeni...

Hasret Zinciri (Emine Özkan) Özlem Şiirleri 

Gel artık uzaklardan kırılsın bu zincir. / /

Gelme Artık Neye Yarar (muRRaTTi) Umut 

Ben yazmadım ama ben yazmışa doğru gidiyorum...

Yüzleşme (muRRaTTi) Yüzleşme 

Belkide korkularımla yüzleşebiliceğim, sivildeki son bir kaç ayımı kabusa çeviren bu sıcak, hayattan arındırılmış yalnızlığımın başkentindeyim. Günleri saymaktan kafam tek tek yırtılıp buruşturulup atılan takvim yapraklarına dönüyor. Yine geçen bir gün, y

Bir Şiir ve Bir Hikaye (muRRaTTi) Aşk ve Romantizm 

Tek kelime konusmadan.. Konusmaya gelmemisti ki.. Kiz "keske orada olsaydin" demisti. O da olmustu iste.. Hepsi o..

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.