..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Hiçbir zaman karakterlerimin hüzünlü olduklarını düşünmedim. Tersine yaşam dolular. Trajediyi seçmediler, trajedi onları seçti. -Juliette Binoche
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Tozlu Raflar

Baran Yurdakul - Tozlu Raflar
Site İçi Arama:

- TOZLU RAFLAR -

Unutulan -ya da unutturulan- duygularyn oldu?u her cümle birlikteli?ini tozlu raflara koymaya çaly?aca?ym...

Sevgililer Günü Kim / Ben Kim! (Kâmuran Esen) Başkaldırı 

Sevgililer Günü Kimin Umurunda!

Yazılmamış Yazgım (zeliha gökkan) Soyut 

yazılmayan yazgım / şiirim / şarkım oldunuz / inancım / insanlığım / aşkım oldunuz / en anlamsızlığımda / anlam oldunuz / beni ben yaptınız

Fırtına (Mine) Yaşam 

Hırçınlığını omzuna alıp / Rüzgara çaldırdığı çığlığını arıyor, / Şehrin yanaklarını acıtan / Gözleri dönmüş fırtına. /

Yalnızlık (Baran Yurdakul) Soyut 

yalnızın aşkı imkansızdır

Kalıpçının Kalıpları (Duru Karal) Başkaldırı 

Dedim ya, biraz sarhoşum, çok ama çok keyifliyim. Kendimi o cam gibi su gibi duyumsadığım anlardan..Onu izliyorum, o çikolata tadında ki gülümsemeye bakıyorum. Son aylarda ki gelişmeleri, saniye saniye, sözcük sözcük, duygu

Sabahları gözümü açar açmaz, kedilerin ve itlerin mamalarını hazırlıyor, birbirlerini kaşımaktan sırtları kanamış tiplerin yerdeki sülüetlerine basmamaya çalışarak apar topar ofise gidiyordum.

Giren çıkan, çöküp kalan, çekip gittiği halde hala oradaymış gibi ter kokanlar ve saçları yağlı olanlar benim evimdeydiler artık.

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.