..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Dünyada birbirinin eşi ne iki görüş vardır, ne iki saç kılı, ne de iki tohum. -Montaigne
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - ADA

Emel Koçer Gür - ADA
Site İçi Arama:

- ADA -

Mavi Gül (Levent Ümit Temiz) Soyut 

Ayışığından Sebep (DERYA ADSIZ) Bireysel 

Aklımdan geçenler ise gürültüye boğuyordu, Zincirleme düşünce kazası geçiriyordum...

Bak Sana Ne Getirdim (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Bak sana ne getirdim! / Ucu yanık bir yürek, / Okşanmamış bir beden / Sevdası buram buram tüten / uzaklarda, / Sadakatı dağlardan yüce bir kadının / Tutkusunu getirdim. /

gel (emre gümüşdoğan) Aşk ve Romantizm 

umut ve korkularınla gel / kır aynaları içinde çoğullaşmadan / damarlarında yaralı bir tay gibi gezinen / anıların tortulaşmış ürpertisinden / zamanı sıyırarak gel /

sençekimi (emre gümüşdoğan) Soyut 

hükmüm sençekimin kadar...

Yıldızlar Dualarımızdır Anne (ismail sarıgene) Özlem Şiirleri 

Ve karanlık bir gecede, Yıldızlar yağarsa baş ucuna Tatlı bir sıcaklık hissedersen ayak ucunda, Sakın korkma. Yıldızlar, dualarımız; O sıcaklık ise, yüreğimizdir anne..

Gözlerinde Hiç Ölmedim ki Anne (ismail sarıgene) Özlem Şiirleri 

Hiç Yağmur Üşür Mü Anne? (ismail sarıgene) Özlem Şiirleri 

İşte Gidiyorsun (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Aldın omuzuna hatıraları / Yükün ağır/ yolun uzun / İşte gidiyorsun. / Geçmişin / Bir yün yumağı olmuş bakışlarında, / Bir ucu bende / düğümü sende, / Veda bile etmeden / Terkediyorsun. /

Paslı tenekeler (Engin M.Gürcan) Umut 

Rengarenk maskelerin ardından / Bakmışız hayata rengarenk umutlarla. / /

Canım İçimde Değil (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yokluğunun bıraktığı bir boşluk var içimde,Ne kalbim / ne gözlerim / başım gövdemde değil!Yerinde değil taşlar, her biri başka yerdeUzaktayım kendimden / bedenim bende değil!Sensizliği / daha başka bilmem nasıl anlatsamOlmayınca yanımda dünya

Aşk Kazaya Kalmaz (Kâmuran Esen) Bireysel 

Sular bizden yana / Akmayabilir, / Güneş / üstümüze / Doğmayabilir bir daha.

Çek Beni İçine Bir Nefeste (Kâmuran Esen) Didaktik 

Çek beni içine bir nefeste.Susan davullar çalmaya başlarken yüreğinde,Kızlar halay çeksin gözbebeklerinde,Çatlasın tohum / düşsün cemreler,Isınsın toprak ellerimizde.Kanımızda yanan ateşler / yakarken ikimizi,Dal uçlarında yeniden açmaya başl

Gelseydin Eğer (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

/ / Gittiğin uzaklardan / Gelseydin eğer, / Sana neler diyecektim. / Unutup dağlarıma yağan kar’ı, / Yok sayıp susuzluğumu, / Senin için / Kuru dallarımı süsleyecektim. / /

Ben Sensizliğin İpini Çoktan Çektim (S e m r a B a k a n) Başkaldırı 

Içimde bir sızı, / Hasret kaldım tanıdık bir dokunuşa / Acıktım zamanlı zamansız dokunan parmak uçlarına, / Yine de bile bile lades çektim sana, / Git sevgili, bensizliğe açılan yollar açık sana…. /

Severken Unutmayı Öğrenemedim (ismail sarıgene) Aşk ve Romantizm 

Düello (DERYA ADSIZ) Öyküsel 

"Ne ıslak olduğun, / Ne de iş güç sahibi olduğun / Hatta gideceğin bir yerler / Ve de yapacak işlerin olduğu / Gelmiyorsa aklına / O zaman söyleyecek tek bir şey var; / Öylece kal, bırak aksın hayat / Yolunu bulacak o nasılsa". / Dedi bi

Gözlerine Sakladım Cenneti (ismail sarıgene) Aşk ve Romantizm 

Cennet kokulu terini / Silebilmek için / Ilık nefesimi, / Rüzgarla delicesine yarıştırıyorum. / Ayazlar tenini üşütmesin diye / Yüreğinin ovalarına / Taze baharları yapıştırıyorum. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.