..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
"Moda denilen şey o kadar çirkindir ki onu her altı ayda bir değiştirirler." -Oscar Wilde
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dip Dalgalarım

Sevtap Özkahraman - Dip Dalgalarım
Site İçi Arama:

- DIP DALGALARIM -

Dip dalgalarıma ulaşanlar..

Kelimeleri Kirleten Bir Mektup Gibi (Levent Saral) İlişkiler 

Seni sevmenin adını da koyabilirim bugün ! terk etmeninde.

Her Gün Yarındır Aslında (Levent Saral) Yüzleşme 

Anlamaya çalışma, anlatma, her gün yarındır unutma!!

Sonsuzluğun Çağrısı (Demet Yetiş) Bireysel 

Gerçek ya da hayal, gördüklerim ve duyduklarım hep aynı...

Ben Yağmurda Hiç Dans Etmedim (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..Yolların sana gelirken kısaldığı ve senden giderken uzadığı akşamlarda dokunduk birbirimize. Maskelerimizi kapı girişlerinde bırakarak, seyircisiz ve alkışsız sahnelerde seviştik. Seviştik ve çoğaldık farketmeden.

Susuyorsun...devam et... (pelin onay) Sevgi ve Aşk 

..merak edilmeyen bir yürek kaç zaman tutunabilir anıların güler yüzüne..? Tutundum, çırpındım düşmemek için, uçurumun kıyısında bana uzanan elin yoktu, düştüm../ susuyorsun...devam et...

Prematüre Aşklar (pelin onay) İlişkiler 

her çiçek mevsiminde açar,beni neden erken çağırdın, diye sordu kadın / bilmiyorum,seni bu mevsim yetiştirebilirim sanmıştım ama sen soldun, diye cevap verdi adam...

Yüreğimdeki Eylül Yolculukları (Özgür GÜNEŞ) Yüzleşme 

Ne çok “sonbahar” esiyor haziran güneşlerimde… Sokaklarımdan sonbahar kokuları, yüreğimden “eylül” geçiyor…”Poyraz” rüzgarı köpürtüyor anılarımı uykusuz gecelerimde...

Veritas Odium Parit (Özgür GÜNEŞ) Yüzleşme 

Yüreğime “iyilik yağmurları” yağdırmayı bırakalı çok oldu... Mevsim artık hüzün çıkmazında… Şimdi acılar biriktiriyorum, kaçak yüreklerin yıkım çalışmalarında... Dokuz şiddetindeki depremler bile destekleyemiyor kayıp giden yüzünün -iha

Cellat Tutsağı Bir Geceydi... (İmdat Özcan) Anı 

gün doğumu sancısında uykusuzluğum...

Tutsak Düşmüş Çığlıklarım Var... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

küsüyorum her anına gençliğimin / / yumruklar sınıyorum sonra / / sensizliğin duvarlarında... / /

Ölümcül!.. (Naime Erlaçin) Didaktik 

dipsiz hıçkırıkları andırır / serseri bir rüzgarda bileniyordur hançer / ve yazılmamıştır henüz / toplu katliamdan hükümlü son dizeler!...

Tuz Kadar (İsmail Örnek) Görsel (Resimli Şiir) 

gitmek... içbükey aynam... / üzerime nokta düşse dağ derim

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.