..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Avukatlar da bir zamanlar çocuktular herhalde. -Charles Lamb
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - dem edebiyat

Paşa İmrek - dem edebiyat
Site İçi Arama:

- DEM EDEBIYAT -

dem tadında şiirler

İdam Sehpaları (Paşa İmrek) Başkaldırı 

idam sehpaları

Burnumda Siyanür Kokusu (Dilara Yiğit) Düşler 

Siyanür, ölümlerin en zor ve görkemlisi... Karşımda düşüncenin kanlı denizi çürümeye başlıyor. Kuyruklara takılan kederlerin kokusu siyanürle bir olup üstüme geliyor. Uçurum, hızla yıkılıp beni denize çekiyor. Deniz ve uçurum birbirine karışmaya başlıyor. Ardından gökyüzü üstüme düşüyor.

Sadece Ben Varım Kendimde (Dilara Yiğit) İronik 

Varlıkla cezalandırılmış gibiyim. Hiçbir şekilde yok olamıyorum. Yaralı ruhu hiç silemeyeceğim sanki. Bu nasıl bir yaşam böyle. alıp başımı gitsem ayaklarım zincirde.

Pippa Bacca (Paşa İmrek) Toplumcu 

Pippa Bacca

İntihar Kuşanmazdım / Ellerimi Tutsaydın... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

Uykusuzluğa mahkum gece / Geceye mahkum hayat / Karanlıkta kalmazdım / Ellerimi tutsaydın...

Sevişmeler Korkak Değil... /... Düşler Yaralı (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

/ biliyorum, beni sevmek istiyorsunuz / ama önce bir itirafım olacak; / / düşlerime tecavüz ettiler, / bakire değil gülümseyişlerim / /

Caw Bella (asivemavi36) Başkaldırı 

Bir çocuk ihtilalleri taşlardı Ve karanfiller kaçırırdı yangından Yanardı elleri Acıtmazdı düş yangınları kadar Bir çocuk En çok Yüreğinden yanardı...

Dar Ağacında Üç Fidan (asivemavi36) Başkaldırı 

Sustum... Oysa Söyleyecek Ne Çok Şey Vardı (Elif Eylem ) Görsel (Resimli Şiir) 

Susmayı tercih edip yarım bıraktığımız ve hatırladıkça oysa söyleyecek ne çok şey vardı dediğimiz yarım kalan aşklar için... (Seslendiren: Murat Çetin)

Ben Bizzat Şahsen (Paşa İmrek) Bireysel 

ben bizzat şahsen

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.