..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Tüm insanlık bir tutkudur; tutku olmadan din, tarih, romanlar, sanat, hepsi etkisiz olurdu. -Balzac
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Gül ve Ben

A. Ertugrul Han - Gül ve Ben
Site İçi Arama:

- GÜL VE BEN -

Ben ve Gülü algilayisima dair

Gibisin (Ahmet Arslan) Başkaldırı 

ölmeden öldüren isyan gibisin..

Anladım Aşkın Sonunu (Ahmet Arslan) Başkaldırı 

Ben yalnız bir kuru ümide, bir sıcak sevgiye sarılmayı diledim.

Arhus (Ahmet Arslan) Yaşam 

"Tıpkı gözlerinden akan yaş gibi, bir akşam üstü Arhus'da yürümek."

Nerdesin Gülüm (A. Ertugrul Han) Bireysel 

Sen gittin ya bitanem, bu dünya artik dönmüyor/ Sen yoksun ya yanimda, zaman gecmek bilmiyor/ Bir an sanki bir bir asir, bu dünya zindan/ Bense burda bir esir, nasil dayanir buna insan...

Bekler Yüregim Ellerimde (A. Ertugrul Han) Bireysel 

Yürekte kimildasan titresimlerim yavas yavas kelimelere dökülmekte...

Vuslat (A. Ertugrul Han) Din 

Kendimce olmayi sevdim ben, kendimce sevmeyi... Askin anlamini arastirdim hep kendi yüregimde... Ve vuslati arayan yüregimi özlemine kavusturmaktir tek temenni...

Bir Ümit Siiri (A. Ertugrul Han) Bireysel 

Hayallere götüren seyler sevincler, hüzünler oldugu gibi ümitlerde olabilir... tipki rüyalarinda böyle etkilenebildigi gibi...

Ben Ölünce (A. Ertugrul Han) Başkaldırı 

Ah sen...

Özlem (A. Ertugrul Han) Başkaldırı 

Bir gelebilseniz... Yada biz gelebilsek...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.