..E-posta: Þifre:
ÝzEdebiyat'a Üye Ol
Sýkça Sorulanlar
Þifrenizi mi unuttunuz?..
Bilmek kadar kuþku duymaktan da zevk alýyorum. -Dante
þiir
öykü
roman
deneme
eleþtiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
ÝzEdebiyat - Din
Anasayfa
Son Eklenenler
Forumlar
Üyelik
Yazar Katýlýmý
Yazar Kütüphaneleri

Þu Anda Ne Yazýyorsunuz?
Ýnternet ve Yazarlýk
Yazarlýk Kaynaklarý
Yazma Süreci
Ýlk Roman
Kitap Yayýnlatmak
Yeni Bir Dünya Düþlemek
Niçin Yazýyorum?
Yazarlar Hakkýnda Her Þey
Ben Bir Yazarým!
Þu An Ne Okuyorsunuz?
Tüm baþlýklar  

Köylü Kýz Kezban
Ýsa Kantarcý
Roman > Aþk Romaný

Köylü Kýz Kezban 1 Sabahýn erken saatleriydi, bölgede 3 gündür kar fýrtýnasý vardý, yoðun rüzgarla kýrbaç gibi yaðan ince kar insana nefes aldýrmýyor, her þeyi zora, ister istemez kanlý bir mücadeleye sokuyordu. Daðýn yamacýnda 3 kiþi kaplumbaða gibi ilerlemeye çalýþýyordu, dizlerine kadar kara batmýþlardý, bu üç adam elektrik onarým arýza ekibiydi, adamlardan biri çok öndeydi, yumuþak ve derin karda ilerlemekten nefes nefese kalmýþlard

[DEVAMI]

 

 


 

 




Arama Motoru


• ÝzEdebiyat > Deneme > Din
 Uðruna Nefes Alýp Verdiðim  (Alp Þahin)

Ýnþallah sabahý görmeme izin verirsin… Olmazsa da… Ben ne kaybedebilirim ki? Ya da Sen ne kaybedebilirsin ki?
 Ýlay-ý Kelimetullah  (Cihan Altýn)

Kitâb’ý Sünnet’i, Ýcmâ’ý kaldýrýp attýk; Havâssý maskara yaptýk, avâmý aldattýk. Yýkýp Þerîat’i, bambaþka bir binâ kurduk; Nebî’ye atf ile binlerce herze uydurduk! O hâli buldu ki cür’et: “Yecûzu fi’t-tergîb…” Karâr-ý erzeli fetva kesildi!... Hem ne garîb, Hadîsi vaz’ ediyorken sevâb uman bile var! Sevâbý var mý imiþ, bir zaman gelir, anlar! Cihân-ý titretiyorken nidâ-yý “Men kezebe…” Ýþitmiyor mu, nedir, bir bakýn þu bî-edebe: Lisân-ý pâk-i Nebî’den yalanlar uyduruyor: Sýkýlmadan da “sevâb iþledim” deyip duruyor! Düþünmedin mi girerken Þerîatin kanýna? Cinâyetin kalacak zanneder misin yanýna? Sevâb ümîd ediyor ha! Deyin ki nâmerde: “Sevâbý sen göreceksin huzûr-ý mahþerde!" Mehmet Akif ERSOY
 Duanýn Gizemli Yolculuðu  (Yûþa Irmak)

Herkes gibi benim de uzakta, çok uzaklarda sevdiðim, deðer verdiðim insanlar var. Ne zaman onlar için dua etsem gözümün önünden yaþadýklarýmýz film þeridi gibi geçer ve onlar için dua ederek tüm özlemimi, hasretimi gidermeye çalýþýrým…
 Said Nursi ve Fetö Gerçeði  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Günümüzde at izi iti izine karýþmýþ durumda. Bazý insanlar Said Nursi'ye ait Risale-i Nur kitaplarýný FETÖ'nün sanýyor, oysaki bu konu böyle deðil, Said Nursi ayrýdýr, FETÖ ayrýdýr, yazýmda bu konuyu iþlemeye çalýþtým, yorumlarýnýzý beklerim..
 Ateist Delikanlýdýr, Siz Asýl Münafýktan Korkun  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Ateist Delikanlýdýr, Siz Asýl Münafýktan Korkun , baþlýklý yazýmda din sosyolojisi üzerine bir deðerlendirme yapmaya çalýþtým, yorumlarýnýzý beklerim.
 Allah'ýn Ýpine Sarýlýn Ayeti ve Günümüzde Olanlar  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Allah'ýn Ýpine Sarýlýn Ayeti Ve Günümüzde Olanlar baþlýklý yazýmý görüþlerinize sunarým .
 "Þiþirme Duasý"  (Þevket Baþýbüyük)

Malatya Hacý Mehmet Kaya Kýz Kur’an Kursu’da; þu Ahmet denilen müdürünün yaptýðý bu melanetleri müftülük de biliyor, bildiði halde bu acayip adamý ne diye hâlâ orada barýndýrýr, neden? Neden; Neden insanlarýmýz safsatalara ilgi duyar? Neden; Neden; Neden;
 Araþtýrma Yapmadan Karar Vermemek  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba.. Ýnsanlar genelde araþtýrma yapmadan, kiþiler , kitaplar vesair hakkýnda kararlar veriyorlar, bu hataya bendeniz de çokca düþüyorum, bu konuda bir yazý yazmaya çalýþtým, yorumlarýnýzý beklerim.
 Niçin Allaha Ýnanýyoruz  (mehmed arif)

Nasýl? Ne Zaman ? Kim?
10 
 Kuran'ý Anlayarak Okumak ve Mehmet Akif Ersoy  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Kuran'ý Anlayarak Okumak Ve Mehmet Akif Ersoy baþlýklý yazýmý yorumlarýnýza sunuyorum.
11 
 Yaþlýlara Saygý ve Hürmet  (M.NÝHAT MALKOÇ)

Her canlý doðar,büyür ve ölür.Doðumla ölüm arasýnda geçen süreye “ömür” adýný veriyoruz.Hayat bazen acý,bazen huzurlu anlarla doludur.Buna hazýrlýklý olmak gerekir.
12 
 Marifet Ýltifata Tabidir  (M.NÝHAT MALKOÇ)

Dünyada hangi insan övülmekten hoþlanmaz ki!...Yaptýðýmýz müspet bir davranýþtan dolayý takdir edilmek hepimizi mutlu eder.Kim ne derse desin bu insanýn doðasýnda var olan bir hususiyettir.
13 
 Asýl Zikr Kuran'ý Anlayarak Okumaktýr  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Asýl Zikr Kuran'ý Anlayarak Okumaktýr , baþlýklý yazýmý, görüþlerinize sunarým.
14 
 Ýnkârcýlar Ýnananlarýn Sapmasýný Ýsterler  (Fuat Türker)

Allah’a samimi ve kesin bir bilgiyle iman eden insanlarýn, çekiþmeden, istiþare ile, birlikte ve uyum içinde hareket ederek, içten ve hikmetli sözlerle dini anlatmalarý vicdanlarý harekete geçirecektir.
15 
 Kuran'ýn Anlayarak Okumak ve Müslüman Olan Hollandalý Faþist Bir Siyasetçi  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Kuran'ýn Anlayarak Okumak ve Müslüman Olan Hollandalý Faþist Bir Siyasetçi , baþlýklý yazýmý bilgilerinize sunarým.
16 
 Ýnternet Sitelerinde Oflu Hoca Kavramý  (haþim albayrak)

Ýnternet sitelerinde Oflu Hoca ile ilgili sitelerin çokluðu ve bunlarýn neredeyse tamamýna yakýn kýsmýnýn Oflu hocvalarýn aleyhinde olduðuna dair bir inceleme
17 
 Oruç Kalkandýr  (M.NÝHAT MALKOÇ)

Oruç kalkandýr… Kirlenen ruhlarýmýzý ramazanýn paklýðýnda arýndýrýrýz. Manevi kirler oruç ikliminde iyice temizlenir. Sert rüzgârlar günah aðacýnýn yapraklarýný döker. Sevap aðacýnýn kökleri topraða kenetlenerek güç kazanýr. Bu mübarek ayda ruhumuz alabildiðine geniþler. Ýnsanlýðýn medar-ý iftiharý Resul-i Ekrem Efendimiz: “Oruç kalkandýr. Biriniz oruç tuttuðu gün kötü söz söylemesin ve kavga etmesin. Þayet biri kendisine söver ya da çatarsa: ‘Ben oruçluyum’ desin.” buyurarak oruçlunun ne kadar engin ruhlu ve sabýrlý olmasý gerektiðini bizlere bildirmiþtir. Hangimiz bu sabýr geniþliðini iç dünyamýzda saðlayabiliyoruz?
18 
 Son Perde  (Fuat Türker)

Dünyada yapýlanlarýn hepsi bir gün yok olacak ve yalnýz Allah rýzasý için yaptýklarýnýzla Rabb’in huzurunda hesap vereceksiniz. Ya hatanýzý ‘o gün’ fark ederseniz?
19 
 Ýman Hakikatleri Ýmanýmýzý Artýrmak Ýçin Vesiledir  (Altuð Öztürk)

Ýman hakikatleri insanlarýn imanlarýný artýrmalarýna vesile olan sebeplerden biridir. Allah’ýn yaratmýþ olduðu canlýlarýn mucizevî özelliklerini öðrenmek, O’nun gücünü ve kudretini daha iyi kavramamýz açýsýndan son derece önemlidir.
20 
 Anlayarak Kuran Okumamamýza Basit Bir Delil  (FATÝH TANER VURAL)

Merhaba. Anlayarak Kuran Okumamamýza Basit Bir Delil , baþlýklý yazýmý deðerlendirmelerinize sunuyorum.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 
31 32 33 34 35 36 37 38  Sonraki Sayfa




son eklenenler

 


 


Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

ÝzEdebiyat bir Ýzlenim Yapým sitesidir. © Ýzlenim Yapým, 2024 | © , 2024
ÝzEdebiyat'da yayýnlanan bütün yazýlar, telif haklarý yasalarýnca korunmaktadýr. Tümü yazarlarýnýn ya da telif hakký sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadýr. Yazarlarýn ya da telif hakký sahiplerinin izni olmaksýzýn sitede yer alan metinlerin -kýsa alýntý ve tanýtýmlar dýþýnda- herhangi bir biçimde basýlmasý/yayýnlanmasý kesinlikle yasaktýr.
Ayrýntýlý bilgi icin Yasallýk bölümüne bkz.