..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Güzellik her yerde karşılaşılan bir konuktur. -Goethe
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Aşk Alevi

BİNNAZ AKPINAR - Aşk Alevi
Site İçi Arama:

- AŞK ALEVI -

Üzgünüm Yine Şiir Yazdım Anne (A.CANN) Garip 

Haftaya sana nasıl “Anneler günün “kutlu olsun diyeceğim? Utanıyorum Anne. Adam bile olamadım ki hâlâ şiir yazıyorum. Seni seviyorum Anne.

Tek Aşkımsın Gülüm... (BİLAL COŞKUN) Bireysel 

Sen sevmesende beni benim kadar!

Nar çiçeği bir akşam (ZEYNEP DİDEM) Erotik 

Doru kısraklar şaha kalktı içimde. / Canım seni çekti. /

Silmedim, beyaza boyadım (BİNNUR EDİSAN) Sevgi ve Aşk 

Gölgelerin peşinden koşarken, aslımı nerede kaybettiğimi bilmiyorum.Kim bilir..birinin gölgesidir belki…Uçurumun kıyısına itildiğim grileşen anlarım da oldu ama siyaha boyanmadan sıyrılmayı bildim

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.