..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Yaşamım boyunca, ondan birşey öğrenemeyeceğim kadar cahil bir adamla karşılaşmadım. -Galilei
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - KEKRE

Nurettin Sakin - KEKRE
Site İçi Arama:

- KEKRE -

Hiçliğe Övgü (ömer akşahan) Yeraltı 

Yazmadığı bir mektup uğruna / darağacında sallanır mı insan / çürük kement atılan bir gecede? / /

Yalnızlık (Yavuz Selim) Başkaldırı 

duygular söze dökülür,şiir ile harmanlanır.

Yolcusuz Yollar (Mehmet Nacar) Lirik 

Hatırlamıyorum... (Seynur İnal) Bireysel 

Hatırlamıyorum, En son ne vâkit tutunmuştum Baharın eteklerine...

Aspasya (erol başçı) Bireysel 

Daha dün gibi (Nesrin Gocmen) Bireysel 

Gecen yarim asira ragmen, cocuklugum, yasadigim ilkler daha dün gibi... / Anlayamiyorum, neden ?

Yalnızlıktan kim ölmüş (Birkan ASKAN) Anı 

Baktığım vapur direğinde, Sırtımı dayandığım, Boyaları sökülmüş, Rüzgar mı ağlıyor yoksa, Söyleyin ey dostlar, Uzaklarda, Kim ölmüş...

Milyon kere saçmalık (Birkan ASKAN) Anı 

Ve ayrılık, Bin parça yalnızlık, Milyon kere saçmalık, Aşk, Ama yürekten, Bir tadımlık....

şair aldatan kuşu (emre gümüşdoğan) Sürrealizm 

kozasını çatlatan kelebeğin / süt ve şaraptı memelerinden yağmalanan / diyeti yağmur yaprak sis / içinden aktığı neon nehirler / ışığın oynaştığı dal / ince / kırılgan /

Hüzün Var Gülüşümde (Harun Kilci) Başkaldırı 

Bir hüzün var gülüşümde senden kalan.../ / Bir hüzün içimden atamadığım,/ / Hayalleri söndüren bir hüzün...// /

Sadece Bir His (HacEEr) Aşk ve Romantizm 

bi çıkış yolu bulamayıp içinde mahkum olunan aşklara

Gerçek Yalan (NURGÜL SEVİNÇ) Lirik 

Hani bir gün gelir de her şyin gerçek yüzü görünür; ve gerçek sandıklarınız yalan oluverir...İşte o gün ancak böyle bir şiir yazılır...

Ağlayacağım (Tayyibe Atay) Bireysel 

iki kartal nasıl yarar gökyüzünü / düşer mavi: biraz sana, biraz bana... /

Les Pluies de Tristesse Serrées Dans Quelques Lignes (Özgür GÜNEŞ) Bireysel 

Yağmur yürüyüşlerinde terk ettim; / Ihanetine olan nefret bağımlılığımı, / / Geceye benziyordu yüzün.. / Yağmurlar altında can çekişirken sadakatler.. / Kayıp hayallerin ardına gizleniyor gerçekler, / Oysa sevdanın rengi saydam.. / Yüreğin rengi ba

Ben Zamana Değil, Sana Yenildim (FATİH KUYUCU) Bireysel 

Vurgun Kelimeler Dökülür/ Dudaklarımdan (İmdat Özcan) Başkaldırı 

Saçların savrulur talan olmuş geçmişime / Çocukluğum gülümser / Ben ağlarım / Varsın kanasın günler / Gidiyorum...

Bensiz Yaşamaya Alışacaksın (Kâmuran Esen) Bireysel 

Yavaş yavaş / Kayıp gidecek yıllar / Avuçlarından, / Tutamayacaksın. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.