..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Değişim dışında hiçbir şey sürekli değildir. -Heraklitos
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kendi Dünyam FE _ İRON

harun - Kendi Dünyam FE _ İRON
Site İçi Arama:

- KENDI DÜNYAM FE _ İRON -

Umutla yüklü olan yürek trenin yanaşacağı bir gar ve vaktin de olabilmek istasyonda

Yat Gölgeme (Tayyibe Atay) Soyut 

otur sesimin dibine / silkelenecek birazdan / bir şiir düşecek üstüne... /

Çünkü Seni Çok Sevdim (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

Gene de / Küllerimi göğsüne gül, / Günahlarımı su yapıp / Ateşlerime serptin.. / Çünkü seni çok sevdim... /

Gülüşünden Bir Yudum Ver Ömrümden Yedi Yıl Al (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

...Üşüdüğümde gamzelerini ser, / Sahipsiz gamzelerimin üzerine. / Gülüşünden bir yudum ver, / Ömrümden yedi yıl al...

Ben Seni Boş Anımda Sevmedim (Feray Korkmaz) Özlem Şiirleri 

/ Esmer teninde, kızılca kıyametlere düşerken sevdim ben seni… / Henüz hiçbir insanoğlu utanmamıştı insanlığından / Ve hiçbir çiğdemin hiçbir gülden eksiği yoktu seni sevmeden önce... / /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.