..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Kötü insan korkuya itaat eder, iyi insan sevgiye. -Aristoteles
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Dilsiz Yüreğim

İsmail Sarıgene - Dilsiz Yüreğim
Site İçi Arama:

- DILSIZ YÜREĞIM -

Severken Unutmayı Öğrenemedim (ismail sarıgene) Aşk ve Romantizm 

Unut Beni (ismail sarıgene) Başkaldırı 

Tufana bırak solgun nefesimi. Yalnızlıkların son tetikçisi , Karanlığın tek silahıydı gözlerim. Unut beni, Belkıs’ın diyarlarında. Rüzgar olup, Koparamazsın ki darağacımın ipini. Aynalar ellerimde parçalanmış, Kar olup örtemezsin ki kanımın izini. Unut beni, yakılmış anıların avuçlarında.

Enkaz (Nilay Aksu) Başkaldırı 

bir savaş alanıydı yüreğim / dipçiği kendi böğrüne saplamış şaşkın askerdim / yokluğun mu en cok kanadı / mahcubiyetim mi bilemedim

Ağladığın Gecelerin Hatırına (BİNNUR EDİSAN) Aşk ve Romantizm 

Bir bulut çekti eteğimden. / Ağladığın gecelerin hatırına.... /

Ne Zaman Seni Düşünsem (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Ne zaman seni düşünsem Ne zamn sen gelsen aklıma İçimden havalanıyor kanadı kırık bir martı Gelip konuyor uzaklarıma. Soluyor yaprakları saksıdaki çiçeğin Ve ardından Susuyor keman. Bir ağacın yaprakları Düşüyor ayaklarıma.

Siyah Beyazdı (ALaguL) Aşk ve Romantizm 

Bıçağın iki yüzünde gece, / Gecenin derinliğinde sen. / Yüzümde kırmızı karanfil, / Karanlığın dipsiz kuyularında, / Birden sen dünyamda. / Bense uykuda.. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.