..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Bilen sever. -Leonardo da Vinci
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Duygusal

Ahmet Etci - Duygusal
Site İçi Arama:

- DUYGUSAL -

ordan burdan...

Biz Birbirimizdeyiz (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Uzaklıklar, sevmeyenler ve sevilmeyenler için geçerlidir.

Balik (Ahmet Etci) Umut 

Balik ; gizem bolgesinde uzun bir sure kamp yapmayi goze almayi anlatiyor.

Ayri Sabahlarda Filizlenen Ask (gassan) Aşk ve Romantizm 

bir ask siiri

Her Gün Yeniden Aşık Olmalıyım Sana (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

...Kaybetmeliyim kendimi bilmediğim bir yerde,/Elim ayağım titremeli,/Gözlerim kararmalı,/Ve yeniden doğmalıyım sende...

Ben İlkbaharlarda Severim Seni (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

Ben,sen ve Mevsimlerin karmaşık ilişkisi :)

Deniz kokan saçlarından tanınırım (Birkan ASKAN) Aşk ve Romantizm 

Mektupları okunmadan yırtılan ben, Hep özledikçe seni, Bu şehirde, Deniz kokan saçlarından tanınırdım...

İçimde Senin Hislerin (Orhan ELLİSEKİZ) Aşk ve Romantizm 

Bir eylül yağmurunun/Delice yeryüzüne koşan/Damlalarında buldum /Islak dudaklarının nemini...

Ben Sana Beni Sevmenin İmkansızlıgını... (selma kozleme) Aşk ve Romantizm 

cocuk gülüşü kimdir yazan bilmiyorum..

Bulutlarım hapistir yüreğinde (Birkan ASKAN) Aşk ve Romantizm 

Yakarsan birtek sen yak düşlerimi ey sevdiğim,Birtek sensin hayallerimde gerçek gibi görebildiğim,Tutun bu aşk'a yüreğe kalandan,Bırak yalnızlığı düşlerinden usul usul,Yalnız ben silineyim kenarsız bütün haritalardan....

Şafakta deniz göründü (Birkan ASKAN) Özlem Şiirleri 

Kolları bağlı suskunluğun, Şafakta deniz göründü, Makyajı silinen bir yürektir şairliğim, Şiirlerde cümlelerim bölündü...

Borcum Var Sana (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Borcum var sana sevgilim / Yanıma gelmelerin, / Beni sevmelerin için. / Kor gibi öpüşlerin / Buğday başağına benzeyen / Gülüşlerin için. /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.