..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Fırtınalar insanın denizi sevmesine engel olamaz. -Maurois
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Caine...

Burcu Yıldızer - Caine...
Site İçi Arama:

- CAINE... -

''Beni de uyandır Lilith, benim de güce ihtiyacım var."

Diorya'lar Ağladıkça (FERHAT ŞEKER) İlişkiler 

Sevdası seçimlere bağlı, ama karar kılınamayan, bağdaş kurulamayan aşkları olan Dioryalar ağlamaya dururlar bu yaşamın içinde...

Kadınım, Bana Yakışanı Yaptım! Kaçtım... (yeşim kırlı) İtiraflar 

Gittiğim her şehrin gecesinin ırzına geçtim. Hüzne gebe artık sensiz adım attığım her şehrin gecesi… İkimizin dokunamadığı her coğrafyada tüm geceler zifir karası bebelerini doğuruyor yetim yalnızlığımın. Doğum sancılarında yankılanıyor senin adın,

Kehribar Kokulu Yoksun'luk (İsmail Örnek) Deneysel 

Yoksun / hiç değil / Hep!..

Schatzi... (Mehmet Aydın) Beklenmedik 

Aysız bir gecede bırakıp kaçtığın düşlerimizi, Marsailles Lejyoneri bir adamın, kanlı parmaklarına ve kirli geçmişine sırtlarken,her ilmiği askla örülmüş sevdalarımızı kızlık kanınla buladın sen..

Doğma İstersen (yeşim kırlı) Çocuk 

Herkesin yüreğinde dikit yalnızlıklar, / Yalnızların donarak öldüğü gece doğdun sen… / Bence üstünü ört çocuk, üşüme sen… /

Küskündüm Gözlerine İstanbul'un... (Elif Demiröz) İstanbul 

Sen ucu bucağı var bir şehirsin, bense sonsuzluğu taşıyorum içimde...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.