..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Umutlar, tersine çevrilmiş anılardır. -Anonim
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Kızkulesi

Nur Ersen - Kızkulesi
Site İçi Arama:

- KIZKULESI -

Aşk Hakkında Bir Yazı (zumrut sarikartal) Sevgi ve Aşk 

İşte aşk bu dedim içimden. O kadar saf ki, tek ihtiyacı olan dürüst bir yürek. Oraya yerleştiğinde ne kardeşi kıskançlık gelebiliyor yanına ne de nefret. Kin mi, yok canım, olur mu hiç! Sadece sevgi, şevkat ve sabıra yer kalıyor ondan arta kalan yerde. Ve taşındığında yanında götürmüyor hiçbirini. Bırakıyor ki, o kalp dayanabilsin aşksızlığa.

İstanbul Demek, Sen Demek... (Elif Demiröz) İstanbul 

İstanbul gülüşünde, İstanbul gözlerinde, İstanbul bizi biz eden ne varsa tam içinde!

İstanbul (Melike ÇAM HUBAR) Kent 

Ben; İstanbul sokaklarının viraneliğine vuruldum/ Sarhoş kaldırımlarının türkülerine......

Küskündüm Gözlerine İstanbul'un... (Elif Demiröz) İstanbul 

Sen ucu bucağı var bir şehirsin, bense sonsuzluğu taşıyorum içimde...

İstanbul Yolcuları (Nur Ersen) Kent 

Bir gemi yanaşır Üsküdar'a nazlı nazlı...

Üsküdar Üzerimize Çöker (BURCU İNCESU) Özlem Şiirleri 

Salacakta birer demli çay içelim / Şöyle verip sırtımızı ayrılığımıza / Yorgunluğumuz çekilsin bedenlerimizden, / Gün batımları gözlerimize / Ateşe sevdalı pervanelerin anlat bana / Eli kalem tutmaz papatyaları /

Kız Kulesi (SÜLEYMAN GÜNER) Kent 

Kız kulesi! / Nişangahı yalnız şairlerin

Kız Kulesi ve İstanbul (Mert Şenyuva) Aşk ve Romantizm 

Dünyada her duyguyu barındıran ender kentlerden biri olan İstanbul’da “Karşılıksız Aşkın” semboluydu Kız Kulesi …

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.