..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Eylül

Ali Özev - Eylül
Site İçi Arama:

- EYLÜL -

düşen yapraklarla başlar hüzün yolculuğum

Altın Çağ (Dila Özev) Tarihe Yön Verenler 

Bu yazıyı hayatımda en çok hayran olduğum kişiyi tanıtma amacıyla yazdım. Bu yazı öyküleme ve betimleme biçimi ile yazılmıştır.

Sihirli Pabuçlar (Dila Özev) Düşler 

Sihirli pabuçların var olmayacağını biliyorum ama bu hayal benim hayatın sihirlerini yakalamamı sağladı.

Dizlerimde Uyuttuğum Eylül (Mehmet Sercan Tezcanoğlu) Modern Epik 

Eylül dizeleri...

O Beklenen Hiç Gelmeyecek (Kâmuran Esen) Başkaldırı 

Devrildi bir çınar.Şimdi bir çift mavi gözUmutsuzca bekliyor pencerelerde.Kimbilir daha ne kadar bekleyecek.Kural değişmedi bu güne kadarDeğişmeyecek.

Fatma Nine'nin Şiiri (Kâmuran Esen) Toplumcu 

Yöresel ağız....

Dönüşü Olmayan Gidiş (Kâmuran Esen) Bireysel 

Gidenin ardından......

Sarı Sonbahar (Kâmuran Esen) Aşk ve Romantizm 

Ey / Nefesi bahar, / Teni çiğdem kokulu yar! / Sen orada, / Ben yangınlarda. / Bu ayrılık / Daha ne kadar sürecek / Ne kadar? /

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.