..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Uygarlık, gereksiz gereksinimlerin, sonsuz sayıda artmasıdır -Mark Twain
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - ...sessiz <mhtp>çığlıklar...

mehtap karaman - ...sessiz çığlıklar...
Site İçi Arama:

- ...SESSIZ ÇIĞLIKLAR... -

şiir.......

Halen Bıraktığım Gibi misin? (mehtap karaman) Bireysel 

...halen yetenekli misin? sevdayı bir yürekte yaşanmaya mahkum edip gitmelerde sessiz veda süsünde son cümleleri boğazda düğümlemelere...

Düşüme Düştün... /... Canın Acımadı Ya (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

gitmeyi öğrettiler bana, kalmak nasıldır..? / nasıldır bir göğüste endişesiz uyumak..? /

Kelimeleri Bırak, İşimiz Dokunmak (pelin onay) Aşk ve Romantizm 

..gökyüzüne düştüm..çıplaklığımı örttü mavi..mavilerin içine gir sevgilim, aşk'ı üşütmeden sevişelim...

"seni seviyorum" deme bana (S e m r a B a k a n) Aşk ve Romantizm 

“seni seviyorum” deme bana! içim bi tuhaf oluyor dokunmak istiyorum ellerine sonra, büyüttüğün kuşlara ekmek atmak birde güle-oynaya...

Giderken (KORAY KARAMANLI) Özlem Şiirleri 

Gittiğin zamanki saat değil duvardaki

Yarım kalan şiirim... (Seynur İnal) Özlem Şiirleri 

Yarım kalan şiirim / hasretin, dallarımı kıran bir rüzgâr / savurur yapraklarını yalnızlığımın / Gül dalında,/ serçe kanadında / dağ başında / esmeye hasret rüzgâr misâli / yaşadım, yaşamaksa yaşanmamışlığın... /

Ayrılığın Ardından (mehtap) Özlem Şiirleri 

"...daha kaç zafere gidilmeli hayallerinin üzerinden..."

Üşüyorum... /... Sesimi Ört (pelin onay) Özlem Şiirleri 

en keyifli sabah kahvaltım ! Sen, / göğsünde yürüdüğüm balıkçı kasabası

Tutsak Düşmüş Çığlıklarım Var... (İmdat Özcan) Başkaldırı 

küsüyorum her anına gençliğimin / / yumruklar sınıyorum sonra / / sensizliğin duvarlarında... / /

Kaç cemre düşmeli yüreğime (Seynur İnal) Özlem Şiirleri 

Kaç cemre düşmeli yüreğime, / ısınmak için yeniden. / Unutmak için, yeşil nazarlarını, / kaç bahar geçmeli, / hasretinin üstünden...

Seni Özlemenin Kitabını Yazabilirim (Kâmuran Esen) Erotik 

Sen bana / yalnızca / Ve sadece / Kahpe sensizliği sor / Rezil beklemeyi / özlemeyi sor. / Tanrı şahidimdir / Kurda / kuşa / Dağa / taşa bile anlatabilirim. / Demem o ki / uzaktaki yakınım: / Vuslatlara yabancıyım, / Ama, / Seni öz

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.