..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Doğaüstü henüz anlayamadığımız doğal şeylerin adı. -Elbert Hubbard
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Kütüphaneler - Ö-p-ü-c-ü-k

CEVDET BULUT - Ö-p-ü-c-ü-k
Site İçi Arama:

- Ö-P-Ü-C-Ü-K -

FarklI bIr duygu olan... Opmek

Öpücük (CEVDET BULUT) Aşk ve Romantizm 

öpmek gizel şey, hele öptüğüm sensen...

Hiçbir Şey (Nazmi Ünar) Aşk ve Romantizm 

Böyle olacağını bilseydim Ve uzun sessizliklerde arasaydım seni Uzanmak isterdim kollarına usulca Sonra da küçük bir öpücük kondururdum dudaklarına Ama artık ne olacağını bilemiyorum.

Uzat Dudaklarını (Tayyibe Atay) Erotik 

Usulca uzat dudaklarını..bir ben bileyim tadını...

Bal Dudaklı (Barbaros YILDIZ) Aşk ve Romantizm 

Dudakların

Hani Öpücük (Hakan) Aşk ve Romantizm 

Kapıyı fark ettirmeden çekip ardından / Ne zaman gittin aklımdan. / Kalbimde sayende koskocaman bir göçük / Ne zaman veda ettin aşkım ; / Hani öpücük ?

Kiralık Dudaklar (CEVDET BULUT) Aşk ve Romantizm 

Herşeyin kiralık olduğu bir dünyada, farklı şeyler kiralamak gerekir

aşk gece yaşanır (KORay) Aşk ve Romantizm 

Dudaklarında hissettiği ateş yavaş yavaş bütün bedenini sarıyordu.Dilinin ucunda alevlenen yangın ona zevk içinde ızdırabı da tattırıyordu.Bu zıtlık içinde hayatının en hoş öpücüğünü tecrübe hanesine ekliyordu.

Şeytan Öpücüğü (Yasemin Doğrubakar) Bireysel 

DUDAĞIN DEĞDİĞİNDE DUDAĞIMA ANLAMALIYDIM / GÜNAHTI YASAKTI / DAHA İLK ÖPÜCÜKTE ALEVLER ÇIKARMIŞTI /

Suskun Sevişmeler Adam Eder Beni (Murat Kayali) Aşk ve Romantizm 

tut dilini / agzinda sakli kalsin / uzat dudaklarini / öpücüklerin beni cezalandirsin

"Göğsünün üstüne iki yıldız/gözlerinin üstüne iki öpücük" (Ali Osman Öztürk) Aşk ve Romantizm 

Erich Fried‘den Aşk Şiirleri

seninle yaşamak (selahattin arslan) Aşk ve Romantizm 

bir öpmek,bir duraklamak / bir duraklamak bir öpmek / / bu ânı ölümsüzleştirmek

Öp Beni (Tayyibe Atay) Erotik 

ufalanmadan öp beni!...

Dolunayın Öpüşü (Tayyibe Atay) Aşk ve Romantizm 

uzanıp öptüm seni; kocaman bir dolunay oldu dudakların...

Sitemsizce öp bu dudakları (Birkan ASKAN) Özlem Şiirleri 

Ki sen tut ellerimden sessizliklere göm beni, Sözcükler yetmesin dudaklarına, Paylaşım süreci barikatlı tüm hatıralarına, Herşeyin öncesine ve gözyaşı dolu sonrasına Tut ellerimden de deniz yüzlü kız...

Her bulutu öp benim yerime (Birkan ASKAN) Umut 

Ve sen,görebilsen keşke, Nasıl da deprem yeridir şimdi duygularım, Bir zafere düşen yenilgi gibi sabahlarım, Sen söylen hele sevdiğim,düşün, Dudaklarında kuruyan güllere ben ağlarım...

Gel Öpeyim Seni (CEVDET BULUT) Özlem Şiirleri 

Dudaklarım yangın, içim buz... Gel öpeyim seni...

Ayrı öpüşmeler (Birkan ASKAN) Aşk ve Romantizm 

Her masalı bir gerçek kılardık gözlerimizde, Kapanmadan gökyüzünün perdesi, Hep aynı yerde Elele tutuşur öpüşürdük ayrı kaldığımız saatlerde....

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yaratıcı Yazarlık | Akademika Kitabevi

| Katılım | Okur Üyeliği | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Sahne Arkası |

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Eser sahipleri, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin —kısa alıntı ve tanıtımlar dışında— herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.