Seni Seviyorum De!
(ÞÜKRÜ POLAT) 26 Eylül 2003 |
Sevgi ve Arkadaþlýk |
| |
Çok zor kullanýrýz ya, iki kelimeden oluþan (seni seviyorum) bu cümleyi; Umarým bundan sonra daha kolay ve daha sýk kullanabiliriz. |
|
Anadolu'm
(ÞÜKRÜ POLAT) 3 Ekim 2003 |
Toplumcu |
| |
Bozduğumuz Anadolu'nun hikayesidir. Ata'nın gösterdiği yolda yürümek çözümdür kanaatindeyim.
Anadoluma ve sizlere sevgiler. |
|
Mahzen
(ÞÜKRÜ POLAT) 3 Ekim 2003 |
Sevgi ve Arkadaþlýk |
| |
Her şey de sevgi bulabilen bir toplumken, şimdilerde kaybetmiş olmanın feryadı ve bulmaya yönelik sesleniştir "Mahzen". |
|
Met Cezir
(ÞÜKRÜ POLAT) 13 Ocak 2004 |
Bireysel |
| |
İnsan hayatında da met cezirlerin oldugunu ve insanın bu iki unsur arasında gidis gelisler için varoldugunu, bu gidis gelisler esnasında dikkatli seyredilmesi gerektigini, asla ve asla gecmisi seyre dalmamak, daima ileriye bakmak |
|
Dostluða
(ÞÜKRÜ POLAT) 13 Mayýs 2006 |
Sevgi ve Arkadaþlýk |
| |
Saðlam dostlukarýn, hayat mücadelesine yenildiði bu devirde dostluklarýmýza sahip çýkmamýz gerektiði inancýyla; dostlara, dostluklara ve dostluða adýyorum bu þiiri. |
|
|

En safýn su, en güzelin yýldýzlar, en gerceðin gece, en sahtenin güneþ,en derinin kabir,en yükseðin erdem,en tatlýnýn hayat, en mazlumun ölüm,en gereklinin barýþ, en gereksizin savas olduguna inanan ben diyorum ki; Su kadar saf olun ama su kadar kullanýlmayýn. Yýldýzlar kadar güzel olun ama yýldýzlardan çok görünmeyin. Geceler kadar gercek olun ama geceler gibi her sabah bitmeyin. Güneþ kadar parlamayýn, etrafýnýzdakiler hep ayný renk kalsýn. Dibe vurdugunuzda bile çaba gösterin, çýkýlamayacak tek yer kabirdir. Erdemli olun,yüksekte durun ama yüksekten bakmayýn. Hayat kadar tatlý olun,her gönülde yeriniz olsun. Ölüm kadar mazlum olun, kimse size bulaþmasýn. Barýþçýl olun, gerekli görülün. Savaþçýl olmayýn, nefretle anýlmayýn.
Saygýlar.
|
|