..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
İnsanlığı tanımak insanları teker teker tanımaktan kolaydır. -La Rochefoucauld
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Bülent Bora BALTACI
Bülent Bora BALTACI - SEVDA BAŞKALDIRI SUÇUNU HEP İŞLEMİŞTİR
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Gelişin İhtilalidir Güllerin (Bülent Bora BALTACI) 6 Nisan 2005 Başkaldırı 

yaralı yanlarımın isyanı adına yazıyorum bunları sana / yarı ölgün bedenimin yaşama sebebisin oysa sen /

Tanımadın Sen Beni (Bülent Bora BALTACI) 27 Ocak 2005 Bireysel 

dua et ki tanımadın sen beni

Sığınmaya Utandığım Şehirdir Gözlerin (Bülent Bora BALTACI) 20 Kasım 2004 Aşk ve Romantizm 

Sığınmaya utandığım şehirdir gözlerin / Konukluğum da her yan masal olan

Aze (7) (Bülent Bora BALTACI) 13 Eylül 2004 Bireysel 

ve hep yalnızlıklar yudumluyorum Aze /

Aykırı Zaman Akisleri (Bülent Bora BALTACI) 4 Ağustos 2004 Bireysel 

gözlerim doluyor / gözlerim kanıyor anne ben erken ölüyorum.. /

Aze (6) (Bülent Bora BALTACI) 10 Temmuz 2004 Bireysel 

Gökler belki de yokluğundan ağlıyor

Ben Mezarımı Özledim (Bülent Bora BALTACI) 26 Haziran 2004 Bireysel 

en eski türküsünü söylemeden yeniden aşufte rüzgar / bütün dünya dillerinde adını söylemeliydim / /

Eylemcinin Ölümü (Bülent Bora BALTACI) 11 Haziran 2004 Didaktik 

bunca çirkefin, zulmün, sefaletin içinde / gülmeyi yakıştırmaz eylemci kendine /

Militan Aksanıyla Birkaç Cümle Ölüm (Bülent Bora BALTACI) 28 Mayıs 2004 Bireysel 

sen hala metropol kuytusunda gülersin / beyaz tüller ıslanır cam duvarlar ardında / dedim ya bu gördüğün, gördüğün aksi sedasıdır bende ölümün

Ben Güzel Ağlarım (Bülent Bora BALTACI) 21 Mayıs 2004 Bireysel 

tut ellerimi / ağlarsam nasıl susturursun beni

Kırmızı gül yarin dudağını hatırlatır, onbeşinde ki gence. Bizler hep ölümü hatırladık, onbeşimizde kırmızı denince

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Bülent Bora BALTACI, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 18:20:17