..E-posta: Şifre:
İzEdebiyat'a Üye Ol
Sıkça Sorulanlar
Şifrenizi mi unuttunuz?..
Geçmiş ölmedi. Henüz geçmedi bile. -William Faulkner
şiir
öykü
roman
deneme
eleştiri
inceleme
bilimsel
yazarlar
İzEdebiyat - Yazar Portresi - Fatma ÇAĞIRGAN
Fatma ÇAĞIRGAN - ÖZ AĞLARSA GÖZ AĞLAR, GÖZ AĞLARSA SÖZ AĞLAR...
Site İçi Arama:

Son Eklenenler
  Çarpık Uyarı (Fatma ÇAĞIRGAN) 16 Şubat 2013 Yüzleşme 

Ne yuzun var gitmeye ? Giderken düşüşlerini unutarak beni üzmeye ? hayır yorgunsun sen ! Gitme ! Benimle kısacık ömrümde gerceklerle kal !

İki Dirhem Bir Hüzün (Fatma ÇAĞIRGAN) 16 Şubat 2013 Başkaldırı 

Sürgün (Fatma ÇAĞIRGAN) 16 Şubat 2013 Bireysel 

Sürgün (Fatma ÇAĞIRGAN) 16 Şubat 2013 Bireysel 

Sensizliğimin Şiiri (Fatma ÇAĞIRGAN) 14 Şubat 2013 Taşlama (Kinaye) 

Şömine (Fatma ÇAĞIRGAN) 14 Şubat 2013 Modern 

Sorgun (Fatma ÇAĞIRGAN) 14 Şubat 2013 Modern 

Durma Dön (Fatma ÇAĞIRGAN) 14 Şubat 2013 Modern 

Sen İstesen (Fatma ÇAĞIRGAN) 14 Şubat 2013 Modern 

Sultan Süleyman misali dünya o na kalmadı bana mı kalacak ki dostlarım. iki kapılı bir Han'da Aşık Veysel misali gidiyorum gunduz gece. Gun gelecek ayaksız ata bineceksem, ummadığım ama bildiğim yerlere gireceksem, tas tas ustune koymadan gideceğim ama sizlerle mutluyum, sizi de mutlu etmek için söz üstüne söz koyacağım...

| Şiir | Öykü | Roman | Deneme | Eleştiri | İnceleme | Bilimsel | Yazarlar | Babıali Kütüphanesi | Yazar Kütüphaneleri | Yaratıcı Yazarlık

| Katılım | İletişim | Yasallık | Saklılık & Gizlilik | Yayın İlkeleri | İzEdebiyat? | SSS | Künye | Üye Girişi |

Custom & Premade Book Covers
Book Cover Zone
Premade Book Covers

İzEdebiyat bir İzlenim Yapım sitesidir. © İzlenim Yapım, 2024 | © Fatma ÇAĞIRGAN, 2024
İzEdebiyat'da yayınlanan bütün yazılar, telif hakları yasalarınca korunmaktadır. Tümü yazarlarının ya da telif hakkı sahiplerinin izniyle sitemizde yer almaktadır. Yazarların ya da telif hakkı sahiplerinin izni olmaksızın sitede yer alan metinlerin -kısa alıntı ve tanıtımlar dışında- herhangi bir biçimde basılması/yayınlanması kesinlikle yasaktır.
Ayrıntılı bilgi icin Yasallık bölümüne bkz.

Bu dosyanın son güncelleme tarihi: 21.11.2024 15:38:43